Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #1 Bilgisayarım sinyal yok hatası veriyor, BIOS sıfırlamam lazım ama pili çıkartıyorum 30dk bekliyorum hala sinyal yok hatası almaya devam ediyorum.
Bilgisayarım sinyal yok hatası veriyor, BIOS sıfırlamam lazım ama pili çıkartıyorum 30dk bekliyorum hala sinyal yok hatası almaya devam ediyorum.
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 5 Aralık 2020 #2 Emin değilim ama, BIOS pilin ölmüş olabilir. Artı 0 Eksi
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #3 Anakartının modelini de söyleseydin keşke. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Aralık 2020 #4 O sorun BIOS ile alakalı durmuyor. Sıfırlanmaması imkansız zaten. Artı 0 Eksi
KS KS Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #5 crazyreign dedi: Anakartının modelini de söyleseydin keşke. Genişletmek için tıkla... ASUS Prime A320M F. Artı 0 Eksi
crazyreign dedi: Anakartının modelini de söyleseydin keşke. Genişletmek için tıkla... ASUS Prime A320M F.
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2020 #6 Jumper'lar ile sıfırlamayı dene anakarttan ankarta değişir. Bu videoda anlatıyor bende bu videodan yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Jumper'lar ile sıfırlamayı dene anakarttan ankarta değişir. Bu videoda anlatıyor bende bu videodan yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2020 #7 Hocam PC'yi kapatın, güç kablosunu da çıkartın. Anakarttaki Clear CMOS tuşuna basın. Böylece BIOS sıfırlanır. F1 ile BIOS'a girmeniz gerekir. Oradan yapabilirsiniz istediğinizi. Artı 0 Eksi
Hocam PC'yi kapatın, güç kablosunu da çıkartın. Anakarttaki Clear CMOS tuşuna basın. Böylece BIOS sıfırlanır. F1 ile BIOS'a girmeniz gerekir. Oradan yapabilirsiniz istediğinizi.
KS KS Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #8 Kayseri Mantısı dedi: O sorun BIOS ile alakalı durmuyor. Sıfırlanmaması imkansız zaten. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu olabilir mi? Baturs dedi: Jumper'lar ile sıfırlamayı dene anakarttan ankarta değişir. Bu videoda anlatıyor bende bu videodan yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Onuda denedim benimki çift pinli tornavida ile ama o da olmadı. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: O sorun BIOS ile alakalı durmuyor. Sıfırlanmaması imkansız zaten. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu olabilir mi? Baturs dedi: Jumper'lar ile sıfırlamayı dene anakarttan ankarta değişir. Bu videoda anlatıyor bende bu videodan yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Onuda denedim benimki çift pinli tornavida ile ama o da olmadı.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Aralık 2020 #9 Linics dedi: HDMI kablosu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Sistemin içini açıp kurcalamıştınız. Bir yerde hata yaptığınızı düşünüyorum. Sistemi uzay montajda çalıştırın. Artı 0 Eksi
Linics dedi: HDMI kablosu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Sistemin içini açıp kurcalamıştınız. Bir yerde hata yaptığınızı düşünüyorum. Sistemi uzay montajda çalıştırın.
KS KS Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #10 Kayseri Mantısı dedi: Sanmıyorum. Sistemin içini açıp kurcalamıştınız. Bir yerde hata yaptığınızı düşünüyorum. Sistemi uzay montajda çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Sistemi pek kurcalamadım ekran kartı çıkartıp taktım RAM slotu değiştirdim o kadar. Sistemi alalı 1 hafta oldu daha garantiye yollayacağım galiba. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Sanmıyorum. Sistemin içini açıp kurcalamıştınız. Bir yerde hata yaptığınızı düşünüyorum. Sistemi uzay montajda çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Sistemi pek kurcalamadım ekran kartı çıkartıp taktım RAM slotu değiştirdim o kadar. Sistemi alalı 1 hafta oldu daha garantiye yollayacağım galiba.