Sefa Bozoğlı Centipat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #1 Bilgisayarı çalıştırdım, biosu geçti şifre istedi.
Çözüm H H HIGHWOLTAGE 16 Mart 2022 Sefa Bozoğlı dedi: BIOS pilini çıkardıktan sonra fişten çekilmesi mı gerek, yoksa fişte durmalı PC kapalı halde mı? Yoksa pili çıkardıktan sonra PC'yi açmalı mı? Genişletmek için tıkla... İlk iş fişi çekin pil çıkarma işini o şekilde yapın çünkü fişi çekmezseniz bazı anakartlar pil bitme durumunda PSU üzerinden enerjisini almaya devam edebiliyor.
Sefa Bozoğlı dedi: BIOS pilini çıkardıktan sonra fişten çekilmesi mı gerek, yoksa fişte durmalı PC kapalı halde mı? Yoksa pili çıkardıktan sonra PC'yi açmalı mı? Genişletmek için tıkla... İlk iş fişi çekin pil çıkarma işini o şekilde yapın çünkü fişi çekmezseniz bazı anakartlar pil bitme durumunda PSU üzerinden enerjisini almaya devam edebiliyor.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 16 Mart 2022 #2 Koyduğunuz şifreyi hatırlıyorsanız girmeniz gerek galiba. Artı 0 Eksi
KS KS Sefa Bozoğlı Centipat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #3 Serdar T dedi: Koyduğunuz şifreyi hatırlıyorsanız girmeniz gerek galiba. Genişletmek için tıkla... Şifre koymadım sadece yeniden başlatmak istedim Artı 0 Eksi
Serdar T dedi: Koyduğunuz şifreyi hatırlıyorsanız girmeniz gerek galiba. Genişletmek için tıkla... Şifre koymadım sadece yeniden başlatmak istedim
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 16 Mart 2022 #4 Sefa Bozoğlı dedi: Şifre koymadım sadece yeniden başlatmak istedim Genişletmek için tıkla... Bios pilini tak cikar sifre kalkar. Artı 0 Eksi
Sefa Bozoğlı dedi: Şifre koymadım sadece yeniden başlatmak istedim Genişletmek için tıkla... Bios pilini tak cikar sifre kalkar.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 16 Mart 2022 #5 Sefa Bozoğlı dedi: Bilgisayarı çalıştırdım, BIOS'u geçti şifre istedi. Eki Görüntüle 1333362 Genişletmek için tıkla... BIOS'a şifre konulmuş. Bilgisayarı fişten çıkartıp BIOS bataryasını çıkartın ve 5 dk bekleyin. Sonrasında geri takın. Şanslıysanız şifre silinecektir. HDD'ye şifre konulduysa işiniz zor. Artı 0 Eksi
Sefa Bozoğlı dedi: Bilgisayarı çalıştırdım, BIOS'u geçti şifre istedi. Eki Görüntüle 1333362 Genişletmek için tıkla... BIOS'a şifre konulmuş. Bilgisayarı fişten çıkartıp BIOS bataryasını çıkartın ve 5 dk bekleyin. Sonrasında geri takın. Şanslıysanız şifre silinecektir. HDD'ye şifre konulduysa işiniz zor.
KS KS Sefa Bozoğlı Centipat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #6 425337 dedi: Bios pilini tak cikar sifre kalkar. Genişletmek için tıkla... Denedim çıkarıp, geri taktım. Maalesef hasuna dedi: BIOS'a şifre konulmuş. Bilgisayarı fişten çıkartıp BIOS bataryasını çıkartın ve 5 dk bekleyin. Sonrasında geri takın. Şanslıysanız şifre silinecektir. HDD'ye şifre konulduysa işiniz zor. Genişletmek için tıkla... Şuanda fişi çektim pili çıkarttım bekliyorum hocam Artı 0 Eksi
425337 dedi: Bios pilini tak cikar sifre kalkar. Genişletmek için tıkla... Denedim çıkarıp, geri taktım. Maalesef hasuna dedi: BIOS'a şifre konulmuş. Bilgisayarı fişten çıkartıp BIOS bataryasını çıkartın ve 5 dk bekleyin. Sonrasında geri takın. Şanslıysanız şifre silinecektir. HDD'ye şifre konulduysa işiniz zor. Genişletmek için tıkla... Şuanda fişi çektim pili çıkarttım bekliyorum hocam
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 16 Mart 2022 #7 Sefa Bozoğlı dedi: Bilgisayarı çalıştırdım, BIOS'u geçti şifre istedi. Genişletmek için tıkla... BIOS'u geçti derken BIOS'a girebiliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Sefa Bozoğlı dedi: Bilgisayarı çalıştırdım, BIOS'u geçti şifre istedi. Genişletmek için tıkla... BIOS'u geçti derken BIOS'a girebiliyor musunuz?
KS KS Sefa Bozoğlı Centipat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #8 Serdar T dedi: BIOS'u geçti derken BIOS'a girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... F12 yaptığımda yine parola istiyor Artı 0 Eksi
Serdar T dedi: BIOS'u geçti derken BIOS'a girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... F12 yaptığımda yine parola istiyor
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 16 Mart 2022 #9 Hocam, Yazmadan Direkt olarak enterlamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Sefa Bozoğlı Centipat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #10 R.B.D dedi: Hocam, Yazmadan Direkt olarak enterlamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet yine ayni Artı 0 Eksi
R.B.D dedi: Hocam, Yazmadan Direkt olarak enterlamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet yine ayni