6 683203 Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 459 Çözümler 1 26 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar herhangi bir şifre konulmamasına rağmen BIOS şifre istiyor. Bilgisayar giriş ekranında şifre yok, risk olmadan bir yöntemi var mı?
Arkadaşlar herhangi bir şifre konulmamasına rağmen BIOS şifre istiyor. Bilgisayar giriş ekranında şifre yok, risk olmadan bir yöntemi var mı?
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.902 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #11 683203 dedi: Laptop. Sıfır. Onun da riskli olduğunu duydum veriler için. Genişletmek için tıkla... 000 deneyebilirsiniz ama şifre hakkı var ise sıkıntı. 557535 dedi: Sıfır olamaz o zaman yapacak bir şey yok BIOS'u sıfırlattır sevisten garantisi var ise. Genişletmek için tıkla... Evet bu cihazın sıfır olduğuna emin misiniz? Artı 0 Eksi
683203 dedi: Laptop. Sıfır. Onun da riskli olduğunu duydum veriler için. Genişletmek için tıkla... 000 deneyebilirsiniz ama şifre hakkı var ise sıkıntı. 557535 dedi: Sıfır olamaz o zaman yapacak bir şey yok BIOS'u sıfırlattır sevisten garantisi var ise. Genişletmek için tıkla... Evet bu cihazın sıfır olduğuna emin misiniz?
KS KS 6 683203 Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 459 Çözümler 1 26 Temmuz 2023 #12 Aeroxs dedi: 000 deneyebilirsiniz ama şifre hakkı var ise sıkıntı. Evet bu cihazın sıfır olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sıfır dedim ama abime okuldan verilen bir bilgisayar oldugu için okul koymus olabilirmi hiç aklıma gelmemişti. Artı 0 Eksi
Aeroxs dedi: 000 deneyebilirsiniz ama şifre hakkı var ise sıkıntı. Evet bu cihazın sıfır olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sıfır dedim ama abime okuldan verilen bir bilgisayar oldugu için okul koymus olabilirmi hiç aklıma gelmemişti.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.902 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #13 683203 dedi: Sıfır dedim ama abime okuldan verilen bir bilgisayar oldugu için okul koymus olabilir mi hiç aklıma gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntı servise verilmeli ya da abin koymuş olabilir. Artı 0 Eksi
683203 dedi: Sıfır dedim ama abime okuldan verilen bir bilgisayar oldugu için okul koymus olabilir mi hiç aklıma gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntı servise verilmeli ya da abin koymuş olabilir.
5 557535 Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 524 26 Temmuz 2023 #14 683203 dedi: Sıfır dedim ama abime okuldan verilen bir bilgisayar oldugu için okul koymus olabilir mi hiç aklıma gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Olabilirde abim kullandı diyorsun yani abinin bilmesi lazım. Artı 0 Eksi
683203 dedi: Sıfır dedim ama abime okuldan verilen bir bilgisayar oldugu için okul koymus olabilir mi hiç aklıma gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Olabilirde abim kullandı diyorsun yani abinin bilmesi lazım.
KS KS 6 683203 Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 459 Çözümler 1 26 Temmuz 2023 #15 Aeroxs dedi: Çok sıkıntı servise verilmeli ya da abin koymuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Abim koymamıştır ona eminim büyük ihtimalle okul güvenlik için koymuştur,bios sıfırlanasında verilerde sıkıntı oluyor mu? Artı 0 Eksi
Aeroxs dedi: Çok sıkıntı servise verilmeli ya da abin koymuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Abim koymamıştır ona eminim büyük ihtimalle okul güvenlik için koymuştur,bios sıfırlanasında verilerde sıkıntı oluyor mu?
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.902 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #16 683203 dedi: Sıfır dedim ama abime okuldan verilen bir bilgisayar oldugu için okul koymus olabilir mi hiç aklıma gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Olabilir BIOS ayarlarının bazılarında gerek oluyor kurarken. 683203 dedi: Abim koymamıştır ona eminim büyük ihtimalle okul güvenlik için koymuştur, BIOS sıfırlanasında verilerde sıkıntı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... RAM ve işlemci ayarları tarih ve saat ayarları gider düzeltirsin. Artı 0 Eksi
683203 dedi: Sıfır dedim ama abime okuldan verilen bir bilgisayar oldugu için okul koymus olabilir mi hiç aklıma gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Olabilir BIOS ayarlarının bazılarında gerek oluyor kurarken. 683203 dedi: Abim koymamıştır ona eminim büyük ihtimalle okul güvenlik için koymuştur, BIOS sıfırlanasında verilerde sıkıntı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... RAM ve işlemci ayarları tarih ve saat ayarları gider düzeltirsin.
5 557535 Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 524 26 Temmuz 2023 #17 Aeroxs dedi: Olabilir BIOS ayarlarının bazılarında gerek oluyor kurarken. RAM ve işlemci ayarları tarih ve saat ayarları gider düzeltirsin. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda o ayarlı geliyor zaten sadece saat problem olur oda kolayca çözülür. Artı 0 Eksi
Aeroxs dedi: Olabilir BIOS ayarlarının bazılarında gerek oluyor kurarken. RAM ve işlemci ayarları tarih ve saat ayarları gider düzeltirsin. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda o ayarlı geliyor zaten sadece saat problem olur oda kolayca çözülür.