seaamee Zeptopat Katılım 5 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 03:38 #1 Toshiba Satellite C50-A561 BIOS supervisor şifresini bilmiyorum bu yüzden boot yapamıyorum. Yardımcı olun. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:36
Toshiba Satellite C50-A561 BIOS supervisor şifresini bilmiyorum bu yüzden boot yapamıyorum. Yardımcı olun.
imparatormape Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 434 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 09:37 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
seaamee Zeptopat Katılım 5 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:43 #3 imparatormape dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maalesef Hocam bende kod vermiyor
imparatormape dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maalesef Hocam bende kod vermiyor
imparatormape Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 434 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:56 #4 seaamee dedi: Maalesef Hocam bende kod vermiyor Genişletmek için tıkla... Model yeterince eski gözüküyordu aslında batarya ve bios pili çıkartmayı denediniz mi?
seaamee dedi: Maalesef Hocam bende kod vermiyor Genişletmek için tıkla... Model yeterince eski gözüküyordu aslında batarya ve bios pili çıkartmayı denediniz mi?
seaamee Zeptopat Katılım 5 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:32 #5 imparatormape dedi: Model yeterince eski gözüküyordu aslında batarya ve bios pili çıkartmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim Hocam yine aynı
imparatormape dedi: Model yeterince eski gözüküyordu aslında batarya ve bios pili çıkartmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim Hocam yine aynı