BIOS şifresini nasıl kırabilirim?

Champion

Picopat
Daha fazla  
Herkese hayırlı günler diliyorum.
Arkadaşlar ben sistemi 2. el satış platformundan almıştım sistemi formatlayacaktım ve Windows 10 işletim sistemi kuracaktım fakat BIOS'a girince "enter passaword" hatası aldım. Şifre varmış BIOS kilitli sahibine sordum ben koymadım, önceki sahibi koymuş olabilir dedi. Ona ulaşamadık.
BIOS pili çıkarma olayını çok kez doğru şekilde denedim olmadı. Şu anda sisteme erişebiliyorum sadece format atabilmek için gerekli bana.
SSD alacağım Windows 10 ona ekleyeceğim ve HDD takılı olduğu için 1.siraya başlatıcı olarak SSD seçmem gerek başka önerilerde bulunup yardımcı olacaklar şimdiden teşekkürler.

Herkese hayırlı günler diliyorum.

Arkadaşlar, ben sistemi 2. el satış platformundan almıştım, sistemi formatlayacaktım ve Windows 10 işletim sistemi kuracaktım fakat BIOS'a girince "enter password" hatası aldım. Şifre varmış, BIOS kilitli. Sahibine sordum, "ben koymadım, önceki sahibi koymuş olabilir" dedi, ona ulaşamadık.
BIOS pili çıkarma olayını çok kez doğru şekilde denedim, olmadı. Şu anda sisteme erişebiliyorum, sadece format atabilmek için gerekli bana. SSD alacağım, Windows 10 ona ekleyeceğim ve HDD takılı olduğu için 1. sıraya başlatıcı olarak SSD seçmem gerek. Başka önerilerde bulunup yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Anakart modeliniz nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı