A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #1 BIOS silinirse ne olur?
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 29 Temmuz 2022 #2 Çip yerinden sökülerek yeniden EEPROM cihazı ile yazılması gerekir. Boş bir çip ile de PC ne yapacağını bilemediğinden tepki alamazsın bir şey olmaz.
Çip yerinden sökülerek yeniden EEPROM cihazı ile yazılması gerekir. Boş bir çip ile de PC ne yapacağını bilemediğinden tepki alamazsın bir şey olmaz.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.507 Makaleler 3 Çözümler 25 29 Temmuz 2022 #3 BIOS silinemez. Sadece zarar gorebilir, o da silinmeye yakin bir seydir. Ustteki hocamiz dogru cevabi vermis, benimkini basit görebilirsiniz.
BIOS silinemez. Sadece zarar gorebilir, o da silinmeye yakin bir seydir. Ustteki hocamiz dogru cevabi vermis, benimkini basit görebilirsiniz.
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #5 BIOS pilini çıkar tak olayı bios'u tekrar yüklüyor mu?
ECHOSGRIM Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 479 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #6 PC açılır ama siyah ekranda kalır. Zamanında BIOS çökmesi yüzünden 7 kere servise gitmişti ASUS Z97-P anakartım...
PC açılır ama siyah ekranda kalır. Zamanında BIOS çökmesi yüzünden 7 kere servise gitmişti ASUS Z97-P anakartım...
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #7 Akintuna dedi: BIOS pilini çıkar tak olayı bios'u tekrar yüklüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, bu sadece BIOS ayarlarını sıfırlar.
Akintuna dedi: BIOS pilini çıkar tak olayı bios'u tekrar yüklüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, bu sadece BIOS ayarlarını sıfırlar.
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #8 ViooYa dedi: Çip yerinden sökülerek yeniden EEPROM cihazı ile yazılması gerekir. Genişletmek için tıkla... Evde kendim yapabilir miyim?
ViooYa dedi: Çip yerinden sökülerek yeniden EEPROM cihazı ile yazılması gerekir. Genişletmek için tıkla... Evde kendim yapabilir miyim?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #9 Akintuna dedi: Evde kendim yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ev imkanları ile bunun gerçekleşmesi çok zor ve zahmetli olabilir.
Akintuna dedi: Evde kendim yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ev imkanları ile bunun gerçekleşmesi çok zor ve zahmetli olabilir.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #10 MuhammedA dedi: Ev imkanları ile bunun gerçekleşmesi çok zor ve zahmetli olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam anakart da BIOS güncelleme tuşu varsa kullanıcı kendi yazamaz mı?
MuhammedA dedi: Ev imkanları ile bunun gerçekleşmesi çok zor ve zahmetli olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam anakart da BIOS güncelleme tuşu varsa kullanıcı kendi yazamaz mı?