schatten Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #1 BIOS girmek istediğimde siyah ekran kalıyor. CMOS ve pili çıkarıp takarak BIOS sıfırlama yaptım. DP kablosu yerine HDMI denedim sonuç aynı. Uzun süredir buradan yardım bekliyorum. A320M-K anakartım.
BIOS girmek istediğimde siyah ekran kalıyor. CMOS ve pili çıkarıp takarak BIOS sıfırlama yaptım. DP kablosu yerine HDMI denedim sonuç aynı. Uzun süredir buradan yardım bekliyorum. A320M-K anakartım.
iShine Kilopat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 84 Çözümler 2 Yer İstanbul / Bahçelievler Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda gösterildiği gibi girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda gösterildiği gibi girmeyi deneyin.
sauths Megapat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Aralık 2023 #3 Bios firmware'ını güncelleyin, günceli yoksa dahi aynı sürümü üzerine yazdırın. Artı 0 Eksi
KS KS schatten Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #4 sauths dedi: BIOS Firmware'ını güncelleyin, günceli yoksa dahi aynı sürümü üzerine yazdırın. Genişletmek için tıkla... BIOS'a giremiyorum USB'den güncelleyemem başka bir yolu var mı? Artı 0 Eksi
sauths dedi: BIOS Firmware'ını güncelleyin, günceli yoksa dahi aynı sürümü üzerine yazdırın. Genişletmek için tıkla... BIOS'a giremiyorum USB'den güncelleyemem başka bir yolu var mı?
sauths Megapat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Aralık 2023 #5 schatten dedi: BIOS'a giremiyorum USB'den güncelleyemem başka bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bazı anakartlar Bios'a girmeden, Windows üzerinden de güncelleme yapabiliyor. Sizinkini de araştırın. Asus galiba sizinki. Asus Bios update in Windows diye aratın. Son düzenleme: 20 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
schatten dedi: BIOS'a giremiyorum USB'den güncelleyemem başka bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bazı anakartlar Bios'a girmeden, Windows üzerinden de güncelleme yapabiliyor. Sizinkini de araştırın. Asus galiba sizinki. Asus Bios update in Windows diye aratın.