Ulusalcı Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 180 3 Temmuz 2022 #1 Merhaba birkaç haftadır BIOS'a girmeye çalıştığımda BIOS ekranı gelmeden siyah ekranda kalıyor ve bilgisayar öyle kalıyor BIOS pilini çıkarıp taktığımda bilgisayar açılıyor fakat BIOS'a asla giremiyorum siyah ekranda kalıyor sorun ne olabilir?
Merhaba birkaç haftadır BIOS'a girmeye çalıştığımda BIOS ekranı gelmeden siyah ekranda kalıyor ve bilgisayar öyle kalıyor BIOS pilini çıkarıp taktığımda bilgisayar açılıyor fakat BIOS'a asla giremiyorum siyah ekranda kalıyor sorun ne olabilir?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.936 Makaleler 6 Çözümler 541 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 3 Temmuz 2022 #2 BIOS Chipinde sorun olabilir. Bir videoda izlemiştim. Tamirci chipi söküp programlama cihazında programlıyordu. Artı 0 Eksi
BIOS Chipinde sorun olabilir. Bir videoda izlemiştim. Tamirci chipi söküp programlama cihazında programlıyordu.