Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi açılışta bir hata alıyorum. Gerçi PC'yi genelde kapatmıyorum. Bu sorun ne kadar süredir var bilmiyorum. Bazı zamanlar "Yeniden Başlat" diyerek restartlıyorum bilgisayarı. Bunu yaptıktan sonra böyle bir sorunla karşılaştım. Daha sonra yine bir çok kez açma kapatma ve yeniden başlatma işlemi yaptım direkt masaüstüne geliyorum. Uzun zaman PC açık kalınca bazen bu hatayı veriyor. İçindeki verilerimi yedekledim yine her ihtimale karşı ama buna karşı yapılabilecek bir şey var mı?
HDTune crystaldiskinfo passmark gibi programlarla Smart statuslere baktım. Sorunsuz görünüyor. Herhangi bir Bad Sector de yok. Self monitoring test de yaptırdım. Hiç bir hata bulunmadı. Şu an sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor. Bazen restart çektiğimde hala bu hatayı alıyorum
Arkadaşım HDD SMART zaten seni uyarmış, verilerini yedekle disk heran çökebilir diye. Verileri yedeklemekle çok iyi yapmışsın çünkü yakın zamanda arkadaşım birkaç defa bu hatayla karşılaşmış ve dikkate almamış sonuç olarak hayatının yaklaşık beş senelik yedeksiz anısını kaybetti. Güzel bir akşam yemeği, iki kadeh içecek (nar suyu olabilir ) ve mum ışığında zaman geçirin bu ilişki fazla yürümez anlaşarak ayrılın.