Çözüldü BIOS sürümü güncellenmeli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erdem37

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel core i7-4770 - intel hd graphics 4600 - rx 6400 4 gb Low profile -16gb ram 1600mhz - 480 gb ssd - 320 gb harddisk
Öncelikle merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarımın kartı eski bir kart bunun için BIOS sürümünün eski olduğunu gördüm. Güncel sürüm yapabilir miyim, güncelleme yapabilirsem hangi sürüm yapmalıyım? (BIOS sürümü v6.0.0)

Anakart: Fujitsu D3041'a1.

Çözüm
Bence hiç uğraşma, anakartın bozulma ihtimali var. Güncellenirken elektrik kesintisi veya bir hata nedeniyle anakart pert olabilir.
Güncellemenizde fayda var. Kartı İnternet'te ara. Gerekli bilgileri Youtube üzerinden bulabilirsiniz.

Anakartınız çok eski. Sanırsam o anakart için en son sürüm şuan yüklü olan sürüm. Bu modele bios update yok diye düşünüyorum

sorun yaşamıyorum gayet güzel çalışıyor sadece sormak istedim
2018'de açılmış bir konudan buldum. Denemekte fayda var.
kardeşim güvenli olduğundan emin misin bu tür dosyalar bilgisayar ayarı değişikliği yapıyor biraz korkuyorum anla lütfen beni bilgisayara zarar gelsin istemiyorum

Bence hiç uğraşma, anakartın bozulma ihtimali var. Güncellenirken elektrik kesintisi veya bir hata nedeniyle anakart pert olabilir.
o zaman uğraşmıyorum teşekkür ederim hepinize yani yorum yapan herkese teşekkürler iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…