BIOS sürümü nasıl güncellenir?

Adem Baba_!23

Hectopat
RAM
8 GB RAM
Ekran kartı
GT 630 2GB
Anakart
ECS H61H2-MV
İşlemci
Intel Core i7-3770 CPU 3.40GHz
Şu driverimin verdiği Windows'un bu sürümle uyumlu değil hatasının bu nedenle kaynaklandığını düşünüyorum ve bu yüzden güncellemek istiyorum.

Anakart üreticisinin sitesinde muhtemelen BIOS güncellemesi dosyası vardır. Onu indirip boş bir USB belleğe atın. Sonrası anakarta göre değişebiliyor. Bende boot menüden USB ile başlatıp içindeki bir dosyayı komut ile açmamız gerekiyordu. Anakarttan anakarta değişebildiği için o kısmı daha iyi bilen kişiler anlatırsa daha iyi olur.

Bilgisayarın markası neyse onun destek sayfasından mevcut driverları indirebilirsin.
Hocam bu konu hakkında pek bilgi yok. Attığım konu belki yardımcı olabilir.

Şu driverimin verdiği Windows'un bu sürümle uyumlu değil hatasının bu nedenle kaynaklandığını düşünüyorum ve bu yüzden güncellemek istiyorum.
BIOS'u güncellemeden önce lütfen notları dikkatlice okuyunuz.

• Sistem iyi çalışıyorsa BIOS'u güncellemeyin. Başarısız BIOS flaşı, sistemin önyükleme yapmamasına neden olabilir. Üretici, herhangi bir BIOS flaş arızasından sorumlu değildir.
  • Önce M/B PCB sürüm numaranızın olduğundan emin olun ve ardından yeni BIOS sürümü yamasının mevcut sorununuzla ilgili olup olmadığını kontrol etmek için güncellenmiş açıklamayı ve özel notu dikkatlice okuyun. (M/B PCB versiyonu nasıl tanınır)
  • BIOS güncelleme işlemi sırasında lütfen sistemi yeniden başlatmayın, güç kaynağının fişini ÇIKARMAYIN ve pili ÇIKARMAYIN.
  • Her BIOS indirme paketinde bulunan güncellenmiş flash yardımcı programının kullanılması önerilir. (Flash yardımcı programı nasıl kullanılır)

Hangi driver sürümünü indirmeye çalışıyorsun?
1639308626786.png

Son sürümü indirmeye çalışıyorum.

Hocam sen karıştırma hiç gerek yok bence karışık senin Bios güncelleme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı