BIOS sürümü nasıl güncelleştirilir?

Metin Önal

Megapat
Daha fazla  
RAM
16 gb 3200mhz ripjaws
İşlemci
ryzen 5 3500x
Arkadaşlar resimde belirttiğim gibi BIOS sürümüm çok eski. Son sürüme yükseltmek için aradaki bütün yazılımları kurmam mı gerek yoksa sadece son yazılımı yüklersem yeterli olur mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_11.png
    67,5 KB · Görüntüleme: 32
Tavsiyem; format atma imkanınız var ise önce format atmanız ve Windows kurulumundan önce BIOS güncellemesini yapmanız olacaktır.

Tavsiyem; format atma imkanınız var ise önce format atmanız ve Windows kurulumundan önce BIOS güncellemesini yapmanız olacaktır.

Format atamam ödevlerim, projelerim, eski yedeklerim silinmemesi gereken çok dosyam var. Onları yedeklemek te çok vakit alacak. Şimdilik direkt kurmak istiyorum. Bir sıkıntı olmaz değil mi?

Format atamam ödevlerim, projelerim, eski yedeklerim silinmemesi gereken çok dosyam var. Onları yedeklemek te çok vakit alacak. Şimdilik direkt kurmak istiyorum. Bir sıkıntı olmaz değil mi?

Ben direkt kurdum geçen gün, fanlar biraz ses yapabilir korkmayın, onun dışında bir problem yaratmıyor. Eski cihazıma da formatsız yapıyordum BIOS güncelini. Laptoplarda şarjdan çıkarmayı söylüyorlar ama Masaüstü bilgisayar için yapmanız gereken fiziksel bir işlem var mı bilmiyorum.

Ben Windows'a format atmadan BIOS'u güncellemiştim herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım.

Bir sıkıntı olmaz direkt son sürüme güncelleyebilirsiniz. Windows'a format atmanıza gerek yok.

Arkadaşlar resimde belirttiğim gibi BIOS sürümüm çok eski. Son sürüme yükseltmek için aradaki bütün yazılımları kurmam mı gerek yoksa sadece son yazılımı yüklersem yeterli olur mu?

An itibarı ile sorunu çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…