B buğra_1234 Hectopat Katılım 5 Ekim 2016 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2020 #1 ASUS P8Z68-V LX anakartımın BIOS'unu güncelledikten sonra sistemim Windows'u görmedi format attım ancak mavi ekran hatası alıyorum. Downgrade yapmanın bir yolu var mıdır?
ASUS P8Z68-V LX anakartımın BIOS'unu güncelledikten sonra sistemim Windows'u görmedi format attım ancak mavi ekran hatası alıyorum. Downgrade yapmanın bir yolu var mıdır?
Çözüm B B buğra_1234 4 Temmuz 2020 Sorun çözüldü. Birkaç overclock ayarı açıkmış ve ısındığı için mavi ekran veriyormuş, hepinize teşekkür ederim.
Sorun çözüldü. Birkaç overclock ayarı açıkmış ve ısındığı için mavi ekran veriyormuş, hepinize teşekkür ederim.
KS KS B buğra_1234 Hectopat Katılım 5 Ekim 2016 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2020 #11 şu an bu hatayı veriyor jfkforum dedi: Driverları da muhakkak el ile kurun. Genişletmek için tıkla... kurmaya vaktim olmuyor ki jfkforum dedi: Bu bir Windows sorunu diye biliyorum: Temiz format öneririm. Genişletmek için tıkla... bugünki 3. formatımı attım az önce Dosya Ekleri IMG_20200704_204602.jpg 293,8 KB · Görüntüleme: 34 Artı 0 Eksi
şu an bu hatayı veriyor jfkforum dedi: Driverları da muhakkak el ile kurun. Genişletmek için tıkla... kurmaya vaktim olmuyor ki jfkforum dedi: Bu bir Windows sorunu diye biliyorum: Temiz format öneririm. Genişletmek için tıkla... bugünki 3. formatımı attım az önce
jfkforum Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 297 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Prodüktör 4 Temmuz 2020 #12 buğra_1234 dedi: şu an bu hatayı veriyor kurmaya vaktim olmuyor ki bugünki 3. formatımı attım az önce Genişletmek için tıkla... Kurmaya vakit yaratın yoksa bu şekilde çözüm arayarak daha çok vakit kaybedersiniz . Artı 0 Eksi
buğra_1234 dedi: şu an bu hatayı veriyor kurmaya vaktim olmuyor ki bugünki 3. formatımı attım az önce Genişletmek için tıkla... Kurmaya vakit yaratın yoksa bu şekilde çözüm arayarak daha çok vakit kaybedersiniz .
KS KS B buğra_1234 Hectopat Katılım 5 Ekim 2016 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2020 #13 jfkforum dedi: Kurmaya vakit yaratın yoksa bu şekilde çözüm arayarak daha çok vakit kaybedersiniz . Genişletmek için tıkla... hayır hemen mavi ekran veriyor o manada elimde değil yani Artı 0 Eksi
jfkforum dedi: Kurmaya vakit yaratın yoksa bu şekilde çözüm arayarak daha çok vakit kaybedersiniz . Genişletmek için tıkla... hayır hemen mavi ekran veriyor o manada elimde değil yani
jfkforum Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 297 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Prodüktör 4 Temmuz 2020 #14 buğra_1234 dedi: hayır hemen mavi ekran veriyor o manada elimde değil yani Genişletmek için tıkla... Kurmak için Windows'a girmenize gerek yok, sadece USB'ye iso yazmalısınız, çevrenizde bunu yapabileceğiniz başka bir bilgisayar yok mu? Artı 0 Eksi
buğra_1234 dedi: hayır hemen mavi ekran veriyor o manada elimde değil yani Genişletmek için tıkla... Kurmak için Windows'a girmenize gerek yok, sadece USB'ye iso yazmalısınız, çevrenizde bunu yapabileceğiniz başka bir bilgisayar yok mu?
KS KS B buğra_1234 Hectopat Katılım 5 Ekim 2016 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2020 #15 Sorun çözüldü. Birkaç overclock ayarı açıkmış ve ısındığı için mavi ekran veriyormuş, hepinize teşekkür ederim. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorun çözüldü. Birkaç overclock ayarı açıkmış ve ısındığı için mavi ekran veriyormuş, hepinize teşekkür ederim.