Çözüldü BIOS UEFI BIOS mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ethemcomert54

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba msinfo32 komutunu girerek UEFI BIOS olduğunu öğrendim ama BIOS'a girince eski BIOS olduğunu gördüm. Doğrusu nedir? (laptop)

Rufus yazdirmadan once bicimlendirecek. Birsey yapmanıza gerek yok.
Sonradan araştırarak farkettiği bir bilgi var benim biosum legacy uefi mi onna göre rufus biçimlendirme ekranında fat32 ve ntfs arasında seçim yapmam gerekir mi

Sonradan araştırarak farkettiği bir bilgi var benim biosum legacy uefi mi onna göre rufus biçimlendirme ekranında fat32 ve ntfs arasında seçim yapmam gerekir mi
Farketmez, ikiside olur.
Uefi olup olmamasi farkediyor. Eski veya yeni uefi olup olmamasi farketmiyor. Siz uefi olarak islem yapacaksınız.

Farketmez, ikiside olur.
Uefi olup olmamasi farkediyor. Eski veya yeni uefi olup olmamasi farketmiyor. Siz uefi olarak islem yapacaksınız.

@@ByKIRMIZI 'nın bilgisi doğrultusunda yazdım isterseniz siz de bir bakın

GPT oldugu surece dosya sistemi farketmez. EFI dosyasi her turlu FAT32 bolumde tutulacak. Kalan dosyalar ister FAT32 ister NTFS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…