BIOS UEFI Olarak Nasıl Güncellenir?

ages2001

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar benim bilgisayarım 64 bit EFI boot diye bir şey var ancak benim UEFI boot özelliğine ihtiyacım var aradım aradım bulamadım internette güncellemeyi. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Phoenix BIOS 02UC.P026.20100916.LX SMBIOS 2.5 @Recep Baltaş

Son düzenleme:
EFI destekliyor ve EFI, UEFI nin eski versiyonuymuş. Ama asıl amacım BIOS güncelleme. UEFI olmayacaksa da yapacak bir şey yok.

İlk linkteki programda "Load driver failed. Restart system." hatası aldım. İkincisinde ise bilgi bulunamadı hatasını aldım model kısmında.
Şimdi oldu. 02UC den 03UC'ye yükseldi. Yarın detayları yazacağım. Teşekkürler. Bu forumda yeniyim. Çok memnun oldum. :)
Bir de başka update var mıdır?
Son güncellemeyi yaptıktan sonra hala UEFI yok. EFI boot UEFI' nin yaptıklarını yapabilir mi?
İlk linkteki programda "Load driver failed. Restart system." hatası aldım. İkincisinde ise bilgi bulunamadı hatasını aldım model kısmında.
Şimdi oldu. 02UC den 03UC'ye yükseldi. Yarın detayları yazacağım. Teşekkürler. Bu forumda yeniyim. Çok memnun oldum. :)
Son güncellemeyi yaptıktan sonra hala UEFI yok. EFI boot UEFI' nin yaptıklarını yapabilir mi?
Yani başka BIOS update yok mudur? @Recep Baltaş
Yani başka BIOS update yok mudur? @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı