X xXSÜVARİXx Centipat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 5 26 Aralık 2019 #1 Mount the EFI System Partition fail. BIOS güncellemesi için böyle bir hata alıyorum ne yapabilirim?
barisgndz Kilopat Katılım 30 Kasım 2017 Mesajlar 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2019 #2 BIOS'unuzun EFI veya Legacy'ye ayarlanmış olup olmadığını kontrol edin, eğer Legacy'ye ayarlanmışsa, EFI'ya geçmeniz ve windows işletim sistemini tekrar kurmanız gerekir. Artı 0 Eksi
BIOS'unuzun EFI veya Legacy'ye ayarlanmış olup olmadığını kontrol edin, eğer Legacy'ye ayarlanmışsa, EFI'ya geçmeniz ve windows işletim sistemini tekrar kurmanız gerekir.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.627 Makaleler 60 Çözümler 823 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2019 #3 Önce sistem bilgilerinizi, şimdiki BIOS ve güncel BIOS sürümünü belirtin. Sistem UEFI desteği varsa BIOS'dan UEFI devrede olsun. Artı 0 Eksi
Önce sistem bilgilerinizi, şimdiki BIOS ve güncel BIOS sürümünü belirtin. Sistem UEFI desteği varsa BIOS'dan UEFI devrede olsun.