Çözüldü BIOS Update nasıl yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sametgelpis

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, BIOS Update yapacağım. Anakartım Gigabyte B450M-H ve kullanacağım işlemci Ryzen 5 5600 Gigabyte'ın resmi sitesinde işlemci desteği bu işlemci için F62 güncellemesi olarak gösteriyor fakat güncelleme 2022 tarihine ait sorum şu, eğer en güncel mart 2024 de yayınlanan F66 güncellemesini indirirsem yine de kullanacağım işlemciyi destekler mi?

Çözüm
Selamlar, BIOS Update yapacağım. Anakartım Gigabyte B450M-H ve kullanacağım işlemci Ryzen 5 5600 Gigabyte'ın resmi sitesinde işlemci desteği bu işlemci için F62 güncellemesi olarak gösteriyor fakat güncelleme 2022 tarihine ait sorum şu, eğer en güncel mart 2024 de yayınlanan F66 güncellemesini indirirsem yine de kullanacağım işlemciyi destekler mi?
destekler de zaten hali hazırda olan bios sürümü ryzen 5 5600 işlemciyi destekliyor. Eğer sürümünüz en az f62 ise.
Bu arada evet destekler. en güncelini de indirseniz destekler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
destekler de zaten hali hazırda olan bios sürümü ryzen 5 5600 işlemciyi destekliyor. Eğer sürümünüz en az f62 ise.
Bu arada evet destekler. en güncelini de indirseniz destekler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Çözüm
Destekler de zaten halihazırda olan BIOS sürümü Ryzen 5 5600 işlemciyi destekliyor. Eğer sürümünüz en az F62 ise.
Bu arada evet destekler. En güncelini de indirseniz destekler.

Şu an kullandığım işlemciyi F1 sürümüyle kullanıyorum bahsettiğim işlemciye geçeceğim için öğrenmek istedim. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. İyi günler iyi sosyaller diliyorum <3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı