Erennight1 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 129 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 Yeni bir ekran kartı alacağım ve BIOS Update gerektirir mi? Merak ediyorum sadece islemci yukseltiminde mi gerekir BIOS Update?
Yeni bir ekran kartı alacağım ve BIOS Update gerektirir mi? Merak ediyorum sadece islemci yukseltiminde mi gerekir BIOS Update?
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #2 Güncel donanımlar alındığında yapılmalı bence. Özellikle işlemci ve RAM için önemli oluyor. Artı 1 Eksi
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 4 Ocak 2021 #3 BİOS güncellemesi yayınladığı zaman güncellenmeli bence. Güncelle gitsin. Artı -1 Eksi
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 4 Ocak 2021 #4 Belli bir zaman dilimi içinde yapılmalı diye bir kural yok. Güncel bir BIOS güncellemesi varsa hemen güncellenilmeli. Artı 1 Eksi
Belli bir zaman dilimi içinde yapılmalı diye bir kural yok. Güncel bir BIOS güncellemesi varsa hemen güncellenilmeli.
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 4 Ocak 2021 #5 Geldiği zaman. Artı 0 Eksi
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 4 Ocak 2021 #6 Yeni bir donanım alındığında eğer o donanım uyumsuz ise BIOS güncellenmeli. Yoksa çalışmaz o donanım mesela. Veya sistemle ilgili bir sorun çıktı. Hemen BIOS güncellenmeli böyle bir durumda. BIOS geldikçe güncellemenizi tavsiye ediyorum. Artı 0 Eksi
Yeni bir donanım alındığında eğer o donanım uyumsuz ise BIOS güncellenmeli. Yoksa çalışmaz o donanım mesela. Veya sistemle ilgili bir sorun çıktı. Hemen BIOS güncellenmeli böyle bir durumda. BIOS geldikçe güncellemenizi tavsiye ediyorum.
K Kn_Bay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 8 4 Ocak 2021 #7 Erennight1 dedi: Yeni bir ekran kartı alacağım ve BIOS Update gerektirir mi? Merak ediyorum sadece islemci yukseltiminde mi gerekir BIOS Update? Genişletmek için tıkla... Güncel bir BIOS sürümü çıktığında güncellenmeli. Sadece beta sürümü ise güncellemenizi önermem. Artı 0 Eksi
Erennight1 dedi: Yeni bir ekran kartı alacağım ve BIOS Update gerektirir mi? Merak ediyorum sadece islemci yukseltiminde mi gerekir BIOS Update? Genişletmek için tıkla... Güncel bir BIOS sürümü çıktığında güncellenmeli. Sadece beta sürümü ise güncellemenizi önermem.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 4 Ocak 2021 #8 Erennight1 dedi: Yeni bir ekran kartı alacağım ve BIOS Update gerektirir mi? Merak ediyorum sadece islemci yukseltiminde mi gerekir BIOS Update? Genişletmek için tıkla... BIOS güncelleme işlemci ve RAM desteği için önemlidir, extra olarak yazılım hataları düzelmektedir. Artı 0 Eksi
Erennight1 dedi: Yeni bir ekran kartı alacağım ve BIOS Update gerektirir mi? Merak ediyorum sadece islemci yukseltiminde mi gerekir BIOS Update? Genişletmek için tıkla... BIOS güncelleme işlemci ve RAM desteği için önemlidir, extra olarak yazılım hataları düzelmektedir.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 4 Ocak 2021 #9 Kn_Bay dedi: Güncel bir BIOS sürümü çıktığında güncellenmeli. Sadece beta sürümü ise güncellemenizi önermem. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesinin de mi betası varmış? Artı 0 Eksi
Kn_Bay dedi: Güncel bir BIOS sürümü çıktığında güncellenmeli. Sadece beta sürümü ise güncellemenizi önermem. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesinin de mi betası varmış?
K Kn_Bay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 8 4 Ocak 2021 #10 epic games kullanıcısı dedi: BIOS güncellemesinin de mi betası varmış? Genişletmek için tıkla... Diğer markaları bilemem ancak Asus B450M-K anakartı için en son BIOS güncellemesini beta olarak çıkarttı, çıktıktan bir 3 hafta sonra betadan çıktı. Artı 0 Eksi
epic games kullanıcısı dedi: BIOS güncellemesinin de mi betası varmış? Genişletmek için tıkla... Diğer markaları bilemem ancak Asus B450M-K anakartı için en son BIOS güncellemesini beta olarak çıkarttı, çıktıktan bir 3 hafta sonra betadan çıktı.