Erennight1 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 129 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 Yeni bir ekran kartı alacağım ve BIOS Update gerektirir mi? Merak ediyorum sadece islemci yukseltiminde mi gerekir BIOS Update?
Yeni bir ekran kartı alacağım ve BIOS Update gerektirir mi? Merak ediyorum sadece islemci yukseltiminde mi gerekir BIOS Update?
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 4 Ocak 2021 #11 epic games kullanıcısı dedi: BIOS güncellemesinin de mi betası varmış? Genişletmek için tıkla... Evet var. Bazı üreticiler yeni BIOS sürümlerini test etmek amaçlı Beta yayınlıyor. Haliyle sorunlu olabiliyorlar. Yüklenmemesi tavsiye ediliyor. Artı 0 Eksi
epic games kullanıcısı dedi: BIOS güncellemesinin de mi betası varmış? Genişletmek için tıkla... Evet var. Bazı üreticiler yeni BIOS sürümlerini test etmek amaçlı Beta yayınlıyor. Haliyle sorunlu olabiliyorlar. Yüklenmemesi tavsiye ediliyor.
volkannehir Centipat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #12 Erennight1 dedi: Yeni bir ekran kartı alacağım ve BIOS Update gerektirir mi? Merak ediyorum sadece islemci yukseltiminde mi gerekir BIOS Update? Genişletmek için tıkla... Bios update bazı hataları ve zaman zaman da desteklenmeyen donanımlara destek getirilebilmesi için yayınlanır ve her şartta gereklidir. Yayınlanan her update'i almanızı öneririm cihazınızın sağlığı açısından yararlı olacaktır. Artı 0 Eksi
Erennight1 dedi: Yeni bir ekran kartı alacağım ve BIOS Update gerektirir mi? Merak ediyorum sadece islemci yukseltiminde mi gerekir BIOS Update? Genişletmek için tıkla... Bios update bazı hataları ve zaman zaman da desteklenmeyen donanımlara destek getirilebilmesi için yayınlanır ve her şartta gereklidir. Yayınlanan her update'i almanızı öneririm cihazınızın sağlığı açısından yararlı olacaktır.