N Nazımilgin Centipat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 34 8 Şubat 2020 #1 BIOS'u güncelledim. Güncelleme ekranı geldi ve başarılı dedi fakat BIOS ekranıma tekrar geldiğimde sürüm değişmedi Dosya Ekleri IMG_4392.JPG 612,3 KB · Görüntüleme: 27 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2020
BIOS'u güncelledim. Güncelleme ekranı geldi ve başarılı dedi fakat BIOS ekranıma tekrar geldiğimde sürüm değişmedi
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.191 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 8 Şubat 2020 #2 Attığın son resimde yazıyor bak anakart modelinin yanında. BIOS ekranındaki arayüz numarası.
N Nazımilgin Centipat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 34 16 Şubat 2020 #3 Shadow Ryzen dedi: Attığın son resimde yazıyor bak anakart modelinin yanında. BIOS ekranındaki arayüz numarası. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım neresi sürümüm hala 2.61 değişmedi Shadow Ryzen dedi: Attığın son resimde yazıyor bak anakart modelinin yanında. BIOS ekranındaki arayüz numarası. Genişletmek için tıkla... Nedemek istediğini anladım fakat bıos ekranında hâla 02.61 yazmakta buda güncelleme olmadığı anlamına gelmezmi
Shadow Ryzen dedi: Attığın son resimde yazıyor bak anakart modelinin yanında. BIOS ekranındaki arayüz numarası. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım neresi sürümüm hala 2.61 değişmedi Shadow Ryzen dedi: Attığın son resimde yazıyor bak anakart modelinin yanında. BIOS ekranındaki arayüz numarası. Genişletmek için tıkla... Nedemek istediğini anladım fakat bıos ekranında hâla 02.61 yazmakta buda güncelleme olmadığı anlamına gelmezmi