BIOS Update ve BIOS'a Gömülü Olan Windows Lisansı

Arif Taban

Megapat
Makaleler
1
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ! Ben bundan ortalama 6-7 ay önce hazır bilgisayarımın bios'unu update etmiştim. Windows 8.1 kullanıyordum. Şimdi gelelim asıl konuya. Şimdi ben Windows 8.1 kullanırken bios update yaptığım için otomatik olarak Windows 8.1 Bios' taki Lisansı kullanmaya devam etti. Ardından ben Windows 10 teknik sürümlerinden birine geçtim fakat Windows 8.1' in kurulu olduğu bölümü biçimlendirip, o bölüme Windows 10 kurdum. Bu günde biosum daki lisansı öğrenmek için (Windows 8 ve 8.1: Lisans Anahtarını Bulmak enpedi-Windows 8 sitesin deki yazar arkadaşın scipt ini çalıştırıp baktım fakat aşağıda da gördüğünüz üzere OEM anahtarını bulunamadı diyordu.

Bu durumda ben Windows 10 a hiçbir lisansım olmadan geçmiştim. Öyleyse ben Windows 10 kullanırken bir zaman kısıtlamam olacak mı ? (Bu konuda kafam hala karışık makaleleri vs. okumuş olsamda) Yoksa lisanslı Windows 10 um varmış gibi yoluma devam mı edeceğim ?
@Recep Baltaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…