BIOS Update ve SAM sonrası şaha kalkan bilgisayar

Dumanx

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bilgisayarım yavaşladığı için sağı solu kurcalıyordum. BIOS'un aldığımdan beri Update'li olmadığını fark ettim ve ilk önce BIOS Update yaptım ardından gezinirken SAM özelliğinin 5000 serisi ekran kartlarına geldiğini öğrendim. Şimdi demeyin 2 sene oldu diye sonuçta sadece bilgisayarı açıp CS atıp çıkınca bu tür şeyleri fark etmeye çok fırsat olmuyor. Üstüne açtım ben SAM özelliğini, sonra test edeyim dedim. Elimde 3 adet ekran görüntüsü var 1. BIOS Update'siz, SAM yok.
2. BIOS Update'li SAM yok. 3. BIOS Update'li SAM var. Peki bu sonuçlar güvenilir midir ve sadece BIOS Update SAM açmak %'lik olarak bilgisayarı bu kadar güçlendirebilir mi?

1.

2.

3.

Bende A320 serisinde sam yok sanıyordum hocam BIOS Update yaptim bana da gelmiş performansiım gözle görülür derecede arttı gerçekten guzel bir teknoloji.

Bende A320 serisinde sam yok sanıyordum hocam BIOS Update yaptim bana da gelmiş performansiım gözle görülür derecede arttı gerçekten guzel bir teknoloji.

Aslında re size bar olan özelliğin B550 X570'e özel bir özellik değil anakart üreticileri destek verse daha da eskiye de gider yani A320 Ryzen 1000 serisi işlemci de teknik olarak yararlanabilir.

Aslında re size bar olan özelliğin B550 X570'e özel bir özellik değil anakart üreticileri destek verse daha da eskiye de gider yani A320 Ryzen 1000 serisi işlemci de teknik olarak yararlanabilir.

Hocam benim sistemde R5 1600 AF ve A320 Pro Max var MSI şasirtmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…