M MehmetEfe02 Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 BIOS Update yaparken BIOS Update failed hatası diye bir hata verdi. Ancak PC olduğu gibi açıldı ve BIOS Update yaptı ancak niye böyle bir hata verdi (kalp krizi geçirecektim az daha). Ancak şu an bir sıkıntı yok ama neden böyle bir hata verdi?
BIOS Update yaparken BIOS Update failed hatası diye bir hata verdi. Ancak PC olduğu gibi açıldı ve BIOS Update yaptı ancak niye böyle bir hata verdi (kalp krizi geçirecektim az daha). Ancak şu an bir sıkıntı yok ama neden böyle bir hata verdi?
KS KS M MehmetEfe02 Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #11 turko35408 dedi: Bu yöntem de var. Windows üzerinden. [Anakart] ASUS EZ Flash 3 - GiriÅ | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye Genişletmek için tıkla... Ben zaten böyle yaptım. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Bu yöntem de var. Windows üzerinden. [Anakart] ASUS EZ Flash 3 - GiriÅ | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye Genişletmek için tıkla... Ben zaten böyle yaptım.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.696 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 17 Temmuz 2024 #12 MehmetEfe02 dedi: Ben zaten böyle yaptım. Genişletmek için tıkla... USB bellekle yaptım dediniz az önce. Artı 0 Eksi
MehmetEfe02 dedi: Ben zaten böyle yaptım. Genişletmek için tıkla... USB bellekle yaptım dediniz az önce.
KS KS M MehmetEfe02 Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #13 turko35408 dedi: Bu yöntem de var. Windows üzerinden. Açılışa kendi logonuzu ekleyebiliyorsunuz. [Anakart] ASUS EZ Flash 3 - GiriÅ | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye Genişletmek için tıkla... Zaten USB üzerinden bunu yaptım Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Bu yöntem de var. Windows üzerinden. Açılışa kendi logonuzu ekleyebiliyorsunuz. [Anakart] ASUS EZ Flash 3 - GiriÅ | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye Genişletmek için tıkla... Zaten USB üzerinden bunu yaptım
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.696 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 17 Temmuz 2024 #14 Anladım hocam. Ama bu ASUS'un USB bellek gerektirmeyen yazılımı. Windows üzerinden yapıyorsunuz. Aklınızda bulunsun. Artı 0 Eksi
Anladım hocam. Ama bu ASUS'un USB bellek gerektirmeyen yazılımı. Windows üzerinden yapıyorsunuz. Aklınızda bulunsun.
KS KS M MehmetEfe02 Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #15 Tamam işte USB belleğe .CAP uzantılı dosyayı atıp oradan yaptım. turko35408 dedi: turko35408 dedi: Anladım hocam. Ama bu ASUS'un USB bellek gerektirmeyen yazılımı. Windows üzerinden yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Her neyse PC çökmedi ona duacıyım sadece. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Tamam işte USB belleğe .CAP uzantılı dosyayı atıp oradan yaptım. turko35408 dedi: turko35408 dedi: Anladım hocam. Ama bu ASUS'un USB bellek gerektirmeyen yazılımı. Windows üzerinden yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Her neyse PC çökmedi ona duacıyım sadece. Genişletmek için tıkla...