Öncelikle laptop kullanıyorum BIOS Update yapmadan önce şarj kablosunu takmayı unutmuşum BIOS Update geçtim bilgisayarın şarjı bitti. Şarj kablosunu bağladım ondan sonra Update yapmaya devam etti bilgisayar açıldı lakin batarya hatası veriyordu. Bundan önce batarya hatası almıyordum. Update ile alakalıdır dedim tekrardan BIOS Update yaptım düzelmiş değildi. Hataya bakındım ve biraz bekleyin düzelmese desteği arayın tarzı bir şey yazıyordu. Destegi aradım birkaç program indirmemi istediler sistemimi kontrol etmek amaçlı indirdim bataryanın ömrünün bittiğni söyledi adam yeni batarya alınmalı falan dedi. Bu arada laptopu 4000'e almıştım şimdi bataryası 6000'e yakın olmuş, neyse reddetim teklifi kapatım telefonu biraz daha gezindim kontrol ettim diğer parçalarımı sıkıntı gözükmüyordu birdenbire ölü %10 kalmış bataryam %80'e çıktı. Tekrardan desteği aradım başka bir adam geldi dedi ki bir daha olmaz sanırsam olursa tekrardan arayın ama içim pek rahat etmiş değil size sorumda bunun gibi problemlerle sık bir şekilde karşılaşır mıyım bilgisayarım kullanılmaz hale gelir mi veya böyle bir sorun tekrardan başıma gelirse çözebilir miyim?