BIOS update yapılmalı mı?

Daha fazla  
PC'ye format attım, bütün driverları kurdum, şu an sistem sorunsuz şekilde çalışıyor fakat driverları indirirken BIOS'un daha güncel bir versiyonu olduğunu farkına vardım. Bende standart version mevcut. Güncellemeli miyim yoksa çalışıyorsa elleme mantığıyla standart versiyonda devam mı etmeliyim?

Sistem Özellikleri;
  • İşlemci : AMD RYZEN 1200
  • Ekran Kartı: Asus GTX 1050 Ti 4 GB
  • SSD : James Donkey 120 GB
  • HDD : WD 1 TB

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'ye format attım, bütün driverları kurdum, şu an sistem sorunsuz şekilde çalışıyor fakat driverları indirirken BIOS'un daha güncel bir versiyonu olduğunu farkına vardım. Bende standart version mevcut. Güncellemeli miyim yoksa çalışıyorsa elleme mantığıyla standart versiyonda devam mı etmeliyim?

Sistem Özellikleri;

Bios güncellemen sisteme fayda sağlayacaktır. Ryzen yeni bir seri olduğu için yeni çıkan anakartlar sorunları giderme adına Bios güncellemeleri çıkartıyordu. Güncelleme yapman sonunda daha stabil kullanabileceksin sistemi.

Ne kadar boş konular açıyorsunuz. Windows güncellemesi gelince nasıl yüklüyorsanız, sürücü güncellemesi gelince nasıl yüklüyorsanız, BİOS güncellemesinide yapacaksın tabi.

Dostum senin burda milleti azarlaman için açılmıyor konular. İsteyen istediği konuyu açar. Burası özgür bir forum. Biliyorsan yardımını edersin bilmiyorsan mesaj yazmazsın. Asıl boş konusan sensin.

Dostum senin burda milleti azarlaman için açılmıyor konular. İsteyen istediği konuyu açar. Burası özgür bir forum. Biliyorsan yardımını edersin bilmiyorsan mesaj yazmazsın. Asıl boş konusan sensin.
:) azarlama değil. Google’a yazıp çok çok kolay ulaşılabilecek bir soruyu gereksiz yere açmak saçma.

Sistem Özellikleri;
Güncelle tabiki.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı