BIOS Update yapmadan yeni işlemci takılır mı?

m4ch1NNN

Femtopat
Daha fazla  
MSI A320M PRO-VH Plus anakartım var. Geçen zamanlarda Ryzen 5 5500 işlemci aldım fakat bir türlü uyumlu olmadı. Kabul etmedi direkt hiçbir sorun yaşamadan takabileceğim başka bir işlemci var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart 5500 işlemciyi destekliyor. PC'yi mahalle bilgisayarcısına götürüp önceki nesil ryzen işlemcilerden birini takılması suretiyle BIOS güncellemesi yaptırabilirsin.

Evet güncelleyebilirsin. Güncelle en son sürüme yeni işlemcini taktıktan sonra görüntü alırsın.

Anakart 5500 işlemciyi destekliyor. PC'yi mahalle bilgisayarcısına götürüp önceki nesil ryzen işlemcilerden birini takılması suretiyle BIOS güncellemesi yaptırabilirsin.
işte hocam bizim burdaki bilgisayarcılar bi halt bilmiyor o yüzden kendim yapmam lazım az çok anlıyorum bilgisayardan yapabilir miyim kendim?

işte hocam bizim burdaki bilgisayarcılar bi halt bilmiyor o yüzden kendim yapmam lazım az çok anlıyorum bilgisayardan yapabilir miyim kendim?
Mevcut BIOS ile uyumlu bir işlemci bulursan gerisi çok kolay.

bunla uyumlu işlemci var mıdır hocam?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    9,4 KB · Görüntüleme: 32
Anakart kutusu elinde mi? Kutu üzerinde hangi işlemci serilerine destek verdiğini gösteren bir yazı bulunmakta mı?
maalesef hocam çok uzun zaman önce aldım fakat internetten baktığımda ryzen 3000 desktop ready yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…