BIOS upgrade sonrası görüntü yok

Dr. Pc

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Dün akşam ıpm41 D3 anakartımda BIOS upgrade yaptım, sonra yeniden başlattım bir daha görüntü gelmedi.
Ne denediysem olmadı, büyük ihtimal ile BIOS zarar gördü.
BIOS yazdırma hariç bir çözüm var mı acaba?
AMI BIOS'a sahip bir anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
BİOS pilini çıkartıp 10 dk bekleyin ve yeniden takın. @Dr. Pc Ümidi hemen kesmeyin.
Cmos reset yaptım hocam pili'de bir deniyeyim. Sağolun.
Eğer dediğiniz gibi BIOS hasar görmüşse ya da kullanılan BIOS sizin anakartınızla uyumlu değilse böyle şeyler normal. Belirtildiği gibi BIOS sorunuysa tek çare teknik servis çünkü anakartınız flashback desteklemiyor.

Anakartın detaylı özellikleri: HP and Compaq Desktop PCs - Motherboard Specifications, IPM41-D3 (Pau Brazil) | HP® Customer Support
Bios yazdırma olmaz mı yani? Anlamadım.
Dual BIOS varsa onu kullan ama yoksa yapacağın bir şey yok. BIOS güncellemesi yaparken hatalı kurdun veya kurulum kesintiye uğratıldı.
Kesintiye uğramadı hatalı kurulum da olmadı. Yanlış veya uyumsuz Bios dosyası videoyu izleyerek yaptım başarılı olmuştu. Oysaki yedek dosyayı almıştım ama o an aklıma gelmemişti, iş işten geçince aklıma geldi işte. Neyse vakit ayırıp yazdığınız için teşekkürler.
Bios açılmıyordu diye upgrade yapmak istedim ama olmadı, son çare bir bilgisayarcıya götüreyim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı