RakunAMD Hectopat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 93 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcı 16 Aralık 2019 #1 Merhaba arkadaşlar Technopat YouTube kanalında Gigabyte BIOS güncelleme rehberini harfi harfi yerine getirdim taki Q-flash a gelene kadar sistem flash belleeği görmüyor sadece SSD'yi görüyor acaba ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2019
Merhaba arkadaşlar Technopat YouTube kanalında Gigabyte BIOS güncelleme rehberini harfi harfi yerine getirdim taki Q-flash a gelene kadar sistem flash belleeği görmüyor sadece SSD'yi görüyor acaba ne yapmalıyım?
Emretkkn Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 218 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2019 #2 Flaş belleğin formatını bi kontrol et istersen. NTFS ise FAT32'ye dönüştürüp tekrar dene.
RakunAMD Hectopat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 93 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcı 16 Aralık 2019 #3 Emretkkn dedi: Flaş belleğin formatını bi kontrol et istersen. NTFS ise FAT32'ye dönüştürüp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Bellek fat 32 de
Emretkkn dedi: Flaş belleğin formatını bi kontrol et istersen. NTFS ise FAT32'ye dönüştürüp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Bellek fat 32 de
Emretkkn Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 218 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2019 #4 Flaş belleği anakarttaki bütün USB girişlerinde test ettin mi ?
RakunAMD Hectopat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 93 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcı 18 Aralık 2019 #5 Emretkkn dedi: Flaş belleği anakarttaki bütün USB girişlerinde test ettin mi ? Genişletmek için tıkla... evet test ettim
Emretkkn dedi: Flaş belleği anakarttaki bütün USB girişlerinde test ettin mi ? Genişletmek için tıkla... evet test ettim