S Savior Ziyaretçi 29 Mart 2014 #1 Arkadaşlar ben seneye bilgisayar toplayacağım. BIOS güncelleyeceğim. Bilgisayar açılmama gibi sorunlar olur mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2014
Arkadaşlar ben seneye bilgisayar toplayacağım. BIOS güncelleyeceğim. Bilgisayar açılmama gibi sorunlar olur mu ?
exper123 Megapat Katılım 5 Aralık 2013 Mesajlar 580 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2014 #2 BIOS güncellerken bilgisayarın fişini çekmezsen, aniden elektrik gitmezse veya yanlış BIOS güncellemesi yapmazsan bir sıkıntı olmaz
BIOS güncellerken bilgisayarın fişini çekmezsen, aniden elektrik gitmezse veya yanlış BIOS güncellemesi yapmazsan bir sıkıntı olmaz
O OceanWave Ziyaretçi 29 Mart 2014 #3 Ben bios güncellemiştim korka korka yaptımda fakat windows açılmamıştı. Tekrar formatlayarak düzeltmiştim ve şuan bios güncel.
Ben bios güncellemiştim korka korka yaptımda fakat windows açılmamıştı. Tekrar formatlayarak düzeltmiştim ve şuan bios güncel.
S Savior Ziyaretçi 29 Mart 2014 #4 Aynen bazen oluyormuş her şeyi düzgünce yapıyormuşun ama bilgisayar açılmıyormuş.
O OceanWave Ziyaretçi 29 Mart 2014 #5 Sorun yok win7 yüklüydü bende bahane arıyordum win8 yükledim şimdi rahatım
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 29 Mart 2014 #6 Seneye belki yeni bios güncelleme yolları geldi, mesela şimdi Asus bazı modellerinde usb ile hiç bir şey takılı olmadan bios güncelleniyor. Son düzenleme: 29 Mart 2014
Seneye belki yeni bios güncelleme yolları geldi, mesela şimdi Asus bazı modellerinde usb ile hiç bir şey takılı olmadan bios güncelleniyor.
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 29 Mart 2014 #8 Update your ASUS 8 Series motherboard UEFI BIOS in a flash Buna bir bak istersen en aşağıya.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 29 Mart 2014 #9 Biz hala M5A97'yi korka korka güncelleyelim, millet çatır çutur alsın onları.
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 29 Mart 2014 #10 Millet de para çok bizde ise yok. Bir ekran kartı almak için 5 ay para topluyorum. Sonrada yeni bir parça geliyor ve benim kafam .
Millet de para çok bizde ise yok. Bir ekran kartı almak için 5 ay para topluyorum. Sonrada yeni bir parça geliyor ve benim kafam .