O OceanWave Ziyaretçi 29 Mart 2014 #11 Bi 1500 tl lik kasa için 11 ay ugrastım Topladım ama buseferde ekran kartı için gtxler çıktı benim kafa gitti Xəyal dedi: Millet de para çok bizde ise yok. Bir ekran kartı almak için 5 ay para topluyorum. Sonrada yeni bir parça geliyor ve benim kafam . Genişletmek için tıkla...
Bi 1500 tl lik kasa için 11 ay ugrastım Topladım ama buseferde ekran kartı için gtxler çıktı benim kafa gitti Xəyal dedi: Millet de para çok bizde ise yok. Bir ekran kartı almak için 5 ay para topluyorum. Sonrada yeni bir parça geliyor ve benim kafam . Genişletmek için tıkla...
BlackBurn81 Megapat Katılım 30 Mayıs 2013 Mesajlar 643 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2014 #12 Bence BİOS güncellerken dikkat et. Eğer elektrikler giderse veya başka bir nedenle kapanırsa pc açılmayabilir. Ben BİOS güncellerken pc dondu diye res atmıştım ve BİOS gittiydi.
Bence BİOS güncellerken dikkat et. Eğer elektrikler giderse veya başka bir nedenle kapanırsa pc açılmayabilir. Ben BİOS güncellerken pc dondu diye res atmıştım ve BİOS gittiydi.
S Savior Ziyaretçi 30 Mart 2014 #13 Ben de artık BIOS'u korka korka güncellerim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2014
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2014 #15 Xəyal dedi: Millet de para çok bizde ise yok. Bir ekran kartı almak için 5 ay para topluyorum. Sonrada yeni bir parça geliyor ve benim kafam . Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Bi 1500 tl lik kasa için 11 ay ugrastım Topladım ama buseferde ekran kartı için gtxler çıktı benim kafa gitti Genişletmek için tıkla... Bence siz para biriktirin. Fakat ekran kartına karar vermeyin. Para birikince karar verirsiniz. En iyi yol bu.
Xəyal dedi: Millet de para çok bizde ise yok. Bir ekran kartı almak için 5 ay para topluyorum. Sonrada yeni bir parça geliyor ve benim kafam . Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Bi 1500 tl lik kasa için 11 ay ugrastım Topladım ama buseferde ekran kartı için gtxler çıktı benim kafa gitti Genişletmek için tıkla... Bence siz para biriktirin. Fakat ekran kartına karar vermeyin. Para birikince karar verirsiniz. En iyi yol bu.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 30 Mart 2014 #16 Silinen üye dedi: Birde usb belleği ntfs yapacakmışsın. Genişletmek için tıkla... Hayır. BIOS güncellemeden önce belleği FAT32 olarak biçimlendireceksin.
Silinen üye dedi: Birde usb belleği ntfs yapacakmışsın. Genişletmek için tıkla... Hayır. BIOS güncellemeden önce belleği FAT32 olarak biçimlendireceksin.