Bios USB 3.0 görmüyor

Çağrı07

Hectopat
Katılım
31 Temmuz 2014
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar

Bilgisayarımda UEFİ olarak Windows 8.1 ve Linux Mint 17 Cinnamon var.

USB 3.0 olan yeni bir kalem bellek aldım ve Xboot ile Windows 7 ve Windows 8.1 yazdırdım. Yeniden başlattım. Bios'ta önceden kalem belleğimin ismi yazardı ancak bu sefer isim yazmıyordu, ben genede USB FDD'yi ilk başa aldım olmadı sonrasında USB HDD'yi ilk başa aldım ancak gene olmadı ?

Ben önceden USB 2.0 ile hem windows'umu hemde Linux'umu UEFİ olarak kurdum. (Sandisk olarak adı geçiyordu ve farklı kalem bellektelerdi)
USB 3.0 kalem belleğimi bios'a okutmak için ne yapmalıyım ?
 
Bios güncel fakat başka bilgisayarda USB 3.0 yok ben rufus ile Sadece windows 8.1'i yazdırmayı deneyeceğim. (Önceden rufus ile yazdırıyordum)
 
Rufus ile Windows 8.1'i yazdırıp USB 3.0 portuna taktım sonuç olumlu kurulum ekranı bile geldi; anlaşılan xboot ile yazdırmamda sorun oldu. UEFİ olarak xboot ile nasıl yazdırmam gerekiyor ? Yoksa başka konu mu açmalıyım ?
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı