EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #1 Şu an bilgisayarım Windows 7 32 Bit bende Windows 8.1 64 Bit'e geçirmek istiyorum. Bir 64 GB'lik USB belleğe Windows 8.1 64 Bit'i Rufus ile yazdırdim. BIOS'a girince USB belleği okumuyor görmüyor nasıl yapabileceğim?
Şu an bilgisayarım Windows 7 32 Bit bende Windows 8.1 64 Bit'e geçirmek istiyorum. Bir 64 GB'lik USB belleğe Windows 8.1 64 Bit'i Rufus ile yazdırdim. BIOS'a girince USB belleği okumuyor görmüyor nasıl yapabileceğim?
JellyRick Decapat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #2 Başka bir USB girişine takıp denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #3 JellyRick dedi: Başka bir USB girişine takıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Diğerleri bozuk tek sağlam olan yerde deniyorum. BIOS'da gözükmüyor ama masatüne gelince orada gözüküyor. Artı 0 Eksi
JellyRick dedi: Başka bir USB girişine takıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Diğerleri bozuk tek sağlam olan yerde deniyorum. BIOS'da gözükmüyor ama masatüne gelince orada gözüküyor.
JellyRick Decapat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #4 EmirhanTR dedi: Diğerleri bozuk tek sağlam olan yerde deniyorum. BIOS'da gözükmüyor ama masatüne gelince orada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bios güncel değilse güncelleyip tekrar denemenizi öneririm. Artı 0 Eksi
EmirhanTR dedi: Diğerleri bozuk tek sağlam olan yerde deniyorum. BIOS'da gözükmüyor ama masatüne gelince orada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bios güncel değilse güncelleyip tekrar denemenizi öneririm.
KS KS EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #5 Tamam denerim olmazsa geri dönüş yaparım. Artı 0 Eksi