BIOS USB'yi görmüyor

segaha123

Hectopat
Daha fazla  
RAM
3
Bilgisayar bugün bayağı yavaşladı, o yüzden format atmak istedim ama boot ekranında görünmüyor. Ayrıca Processor hız bazen 2.00 oluyor, bazen 1.20'ye düşüyor. Yavaşlamanın bununla ilgisi olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 991F4930-D1B7-4EDA-8488-EEA0570BFECD.jpeg
    991F4930-D1B7-4EDA-8488-EEA0570BFECD.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 93
  • 47F8CE0C-AC19-47C4-BEA5-86F009364EF7.jpeg
    47F8CE0C-AC19-47C4-BEA5-86F009364EF7.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 92
CSM seçeneğini etkinleştirip tekrar dener misin? Sekmelerden birinde olmalı.

Her ayara baktım ama maalesef CSM'ye ait hiçbir şey yok.

Bu olağan bir durum. İşlemci sürekli en yüksek frekansta çalışmaz.

Hangi bilgisayar? Modeli var mı bunun?

USB'yi nasıl hazırladınız? Rufus ile MBR seçtiniz mi?

Evet abi Rufus programını kullandım.

Her ayara baktım ama maalesef CSM'ye ait hiçbir şey yok

Evet abi Rufus programını kullandım

GPT seçtim ama görmüyor bir türlü USB'yi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ile anakart belirtin. DDR2 bir sistemde işlemci anakart uyumunda sıkıntı varsa da böyle yapar.

Ayrıca BIOS sürümünüz eski. Tecrübeniz varsa MQ96510J.86A.1715 sürümüne geçebilirsiniz.
İşlemci ile anakart belirtin. DDR2 bir sistemde işlemci anakart uyumunda sıkıntı varsa da böyle yapar.
Hayatımda ilk defa işlemci anakart uyumundan dolayı USB bellek görmeme sorunu duyuyorum.

USB Sandisk mi? 2.0 portunda mı? Başka USB denemek gerekebilir. Ya da cihazın Boot menüsüne de bakabilirsiniz BIOS konusunda çok bilginiz yoksa.
Ayrıca USB Mass Storage Emulation Type ayarını Auto yerine başka bir şey yapıp da deneyebilirsiniz.
Usb hi-level 32 GB ve port 2 evet
USB Sandisk mi? 2.0 portunda mı? Başka USB denemek gerekebilir. Ya da cihazın Boot menüsüne de bakabilirsiniz BIOS konusunda çok bilginiz yoksa.
Ayrıca USB Mass Storage Emulation Type ayarını Auto yerine başka bir şey yapıp da deneyebilirsiniz.
Usb hı-level ve port 2 evet
İşlemci:ıntel(R) core (TM) 2 cpu 4400 @2.00 ghz
Anakart: ıntel corparation dp965LT

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı