- RAM
- 3
Bilgisayar bugün bayağı yavaşladı, o yüzden format atmak istedim ama boot ekranında görünmüyor. Ayrıca Processor hız bazen 2.00 oluyor, bazen 1.20'ye düşüyor. Yavaşlamanın bununla ilgisi olabilir mi?
Bu olağan bir durum. İşlemci sürekli en yüksek frekansta çalışmaz.Processor hız bazen 2.00 oluyor, bazen 1.20'ye düşüyor.
Hangi bilgisayar? Modeli var mı bunun?Bilgisayar bugün bayağı yavaşladı.
USB'yi nasıl hazırladınız? Rufus ile MBR seçtiniz mi?Format atmak istedim ama boot ekranında görünmüyor.
CSM seçeneğini etkinleştirip tekrar dener misin? Sekmelerden birinde olmalı.
Bu olağan bir durum. İşlemci sürekli en yüksek frekansta çalışmaz.
Hangi bilgisayar? Modeli var mı bunun?
USB'yi nasıl hazırladınız? Rufus ile MBR seçtiniz mi?
Her ayara baktım ama maalesef CSM'ye ait hiçbir şey yok
Evet abi Rufus programını kullandım
Her ayara baktım ama maalesef CSM'ye ait hiçbir şey yok.
Evet abi Rufus programını kullandım.
GPT seçtim ama görmüyor bir türlü USB'yi.
MBR seçerek yaptım bu sefer gene görünmüyor boot ayarlarında.Eski sistem olduğu için MBR seçmen gerekti yoksa sistem bootlayamıyor.
USB Mass Storage Emulation Type
ayarını Auto yerine başka bir şey yapıp da deneyebilirsiniz.MQ96510J.86A.1715
sürümüne geçebilirsiniz.Hayatımda ilk defa işlemci anakart uyumundan dolayı USB bellek görmeme sorunu duyuyorum.İşlemci ile anakart belirtin. DDR2 bir sistemde işlemci anakart uyumunda sıkıntı varsa da böyle yapar.
Usb hi-level 32 GB ve port 2 evetUSB Sandisk mi? 2.0 portunda mı? Başka USB denemek gerekebilir. Ya da cihazın Boot menüsüne de bakabilirsiniz BIOS konusunda çok bilginiz yoksa.
AyrıcaUSB Mass Storage Emulation Type
ayarını Auto yerine başka bir şey yapıp da deneyebilirsiniz.
Usb hı-level ve port 2 evetUSB Sandisk mi? 2.0 portunda mı? Başka USB denemek gerekebilir. Ya da cihazın Boot menüsüne de bakabilirsiniz BIOS konusunda çok bilginiz yoksa.
AyrıcaUSB Mass Storage Emulation Type
ayarını Auto yerine başka bir şey yapıp da deneyebilirsiniz.
İşlemci:ıntel(R) core (TM) 2 cpu 4400 @2.00 ghzİşlemci ile anakart belirtin. DDR2 bir sistemde işlemci anakart uyumunda sıkıntı varsa da böyle yapar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.