5 560960 Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 60 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Haziran 2024 #11 yusufcann0 dedi: PC açıkken taktım açıkken görünüyordu BIOS'a girince gidiyor sadece. Denedim gine aynı sonuç. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam, Baka bir port veya USB bellek deneyebilir misiniz mesela fareyi taktığınız porta USB belleği takın bir de
yusufcann0 dedi: PC açıkken taktım açıkken görünüyordu BIOS'a girince gidiyor sadece. Denedim gine aynı sonuç. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam, Baka bir port veya USB bellek deneyebilir misiniz mesela fareyi taktığınız porta USB belleği takın bir de
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 25 Haziran 2024 #12 540312 dedi: Masaüstüne gelip sağ tıklıyorsun biçimlendirmek için sonra varsayılan ayarlara çek deyip biçimlendiriyorsun, sonra ne istersen yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen ISO'yu yazdırmıştır belleğe. Çıkması gerekmez mi zaten?
540312 dedi: Masaüstüne gelip sağ tıklıyorsun biçimlendirmek için sonra varsayılan ayarlara çek deyip biçimlendiriyorsun, sonra ne istersen yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen ISO'yu yazdırmıştır belleğe. Çıkması gerekmez mi zaten?
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 25 Haziran 2024 #13 Jynaris dedi: Hocam muhtemelen ISO'yu yazdırmıştır belleğe. Çıkması gerekmez mi zaten? Genişletmek için tıkla... NTFS şeklinde ise sıkıntı olabiliyor.
Jynaris dedi: Hocam muhtemelen ISO'yu yazdırmıştır belleğe. Çıkması gerekmez mi zaten? Genişletmek için tıkla... NTFS şeklinde ise sıkıntı olabiliyor.
Y yusufcann0 Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #14 Hallettim ben bir ayar kapalıymış yine de teşekkür ederim yardımınız için.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 25 Haziran 2024 #15 yusufcann0 dedi: Hallettim ben bir ayar kapalıymış yine de teşekkür ederim yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Neyden kaynaklı olduğunu yazarsanız daha sonra başkalarınında işine yarar.
yusufcann0 dedi: Hallettim ben bir ayar kapalıymış yine de teşekkür ederim yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Neyden kaynaklı olduğunu yazarsanız daha sonra başkalarınında işine yarar.
Y yusufcann0 Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #16 Jynaris dedi: Neden kaynaklı olduğunu yazarsanız daha sonra başkalarınında işine yarar. Genişletmek için tıkla... Şimdi format işlemine başladım format atınca yazarım.
Jynaris dedi: Neden kaynaklı olduğunu yazarsanız daha sonra başkalarınında işine yarar. Genişletmek için tıkla... Şimdi format işlemine başladım format atınca yazarım.