A Adem Onur Çelik Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2015 #1 Öncelikle herkese merhaba. Benim Hp Compaq Nx8220 dizüstüm var ve bios ekranı bir garip. Bunu değiştirebilir miyim ? Bir de bilgisayarın açılış logosunu nasıl değiştiririm ? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2015
Öncelikle herkese merhaba. Benim Hp Compaq Nx8220 dizüstüm var ve bios ekranı bir garip. Bunu değiştirebilir miyim ? Bir de bilgisayarın açılış logosunu nasıl değiştiririm ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Ocak 2015 #2 Değiştiremezsiniz. Dizüstünde mümkün değil ki zaten masaüstünde de anca logo değiştiriebiliyor. O da her anakartta mümkün değil.
Değiştiremezsiniz. Dizüstünde mümkün değil ki zaten masaüstünde de anca logo değiştiriebiliyor. O da her anakartta mümkün değil.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Ocak 2015 #3 Drivers & Software - HP Support Center. Bios güncelle. Değişirse değişir değişmezse zorlama zaten eski hepten elinde kalmasın.
Drivers & Software - HP Support Center. Bios güncelle. Değişirse değişir değişmezse zorlama zaten eski hepten elinde kalmasın.