BIOS ve açılışta ekranda bozulmalar olması

LynixW

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
ASUS TUF GAMİNG RTX 3060 V2 OC 12GB
Anakart
ASUS TUF GAMING B650-PLUS WIFI
Selamlar BIOS ekranında ve PC açılma esnasında bu tarz ekranda bozulmalar meydana geliyor ancak PC açıldıktan sonra ki zamandan sonra herhangi bir sorun olmuyor. Nedeni nedir ve sorun anakart mı yoksa ekran kartı mıdır? Cihazların garantisi devam ediyor eğer garantiye yollarsam bir sonuç alır mıyım? İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Aynı sorun mu bilmiyorum benzer bir şey başıma geldi ekran Hz'sini 144'ten 120'ye düşürünce düzeldi.

Ya da saç kurutma makinesiyle monitörü ısıt o şekilde de düzeliyor Hz'yi düşürmek istemiyorsan.

Evet haklıymışsınız sorun monitördeymiş başka bir monitör ile denedim ve sorun puf oldu uçtu sanki ama şimdi de başka bir sorun var ana monitörü nasıl düzelteceğim , dediklerinizi yaptım ama sorun hâlâ devam ediyor. Ayrıca çok enteresan hocam sadece BIOS ve açılırken bu şekilde olması çok garip yani görünürde bir şey yok gibi gözüküyor ama işte bilemiyorum neden olduğunu.

Nasıl düzelir kalıcı olarak bilmiyorum 120Hz de kullanmaya alıştım ben garantisi varsa gönderebilirsin yoksa da bir tamirciye göster bir çözümü vardır bir şey arızalıdır içinde vs. bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…