BIOS ve ekran kartı uyumu

gncdgms

Hectopat
2 defa aynı ekran kartı modelinden sipariş verdim. İlk aldıgimda ekrana görüntü vermedi. Bozuk zannedip geri iade ettim. 2. aldiğimda da ayni şeyi yaptı. BIOS güncellemesi yapsam düzelir mi?

Not: Yeni ekran kartini taktigimda kasadan dıt sesi gelmiyor ve ekran hic acilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartta sıkıntı olma ihtimali de var. BIOS güncelleyin ancak düzelmez ise anakartı servise gönderin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski kartı çıkarmadan DDU ile sürücü kalıntılarını temizlemediyseniz ya da taze format atmadıysanız görüntü titremesi, gitmesi ya da siyah ekran görmeniz normal.

DDU'dan eski ekran kartımın Driver'ini sildim fakat bilgisayarimi actigimda kasadan dıt sesi bile cikmiyor. Yani tanımıyor ekran kartini. Bir türlü çözemedim sorunu 1 aydır uğraşıyorum.

Bazı Gigabyte anakartlarda BIOS güncellenmez ise ekran kartından görüntü alınamayabiliyor. Böyle bir soru soruyorsanız anakart modelinizi de belirtmeniz gerekir.
Recep bey konuyla biraz alakasız olacaktır ama size burdan ulaşabilmeyi denemek istedim hocam benim ekran kartın performansı düştü yada bana öyle geliyor dm veya mesaj bölümünden konuşabilir miyiz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı