T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 Merhaba, Flash belleğime bir işletim sisteminin ISO dosyasını yazdırdım ancak bilgisayarımın BIOS ve Fast Boot'u flash belleğimi görmüyor. Not: Başka bir bilgisayarda denediğimde sorunsuz çalıştı.
Merhaba, Flash belleğime bir işletim sisteminin ISO dosyasını yazdırdım ancak bilgisayarımın BIOS ve Fast Boot'u flash belleğimi görmüyor. Not: Başka bir bilgisayarda denediğimde sorunsuz çalıştı.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 24 Mayıs 2021 #2 The_Glow dedi: Merhaba, Flash belleğime bir işletim sisteminin ISO dosyasını yazdırdım ancak bilgisayarımın BIOS ve Fast Boot'u flash belleğimi görmüyor. Not: Başka bir bilgisayarda denediğimde sorunsuz çalıştı. Genişletmek için tıkla... Anakart modeliniz nedir? Artı 0 Eksi
The_Glow dedi: Merhaba, Flash belleğime bir işletim sisteminin ISO dosyasını yazdırdım ancak bilgisayarımın BIOS ve Fast Boot'u flash belleğimi görmüyor. Not: Başka bir bilgisayarda denediğimde sorunsuz çalıştı. Genişletmek için tıkla... Anakart modeliniz nedir?
KS KS T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #3 Nereden Öğrenebilirim? Artı 0 Eksi
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 24 Mayıs 2021 #4 The_Glow dedi: Nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows + r DxDiag yazarak öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
The_Glow dedi: Nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows + r DxDiag yazarak öğrenebilirsiniz.
KS KS T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #5 Tamam buldum, Aspire Switch SW5-012 Artı 0 Eksi
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 24 Mayıs 2021 #6 Fastboot seçeneğini ve secure boot seçeneğini kapatın. Artı 0 Eksi
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 24 Mayıs 2021 #7 Amanita dedi: Fastboot seçeneğini ve Secure Boot seçeneğini kapatın. Genişletmek için tıkla... Tam yazıyordum hocam Artı 0 Eksi
Amanita dedi: Fastboot seçeneğini ve Secure Boot seçeneğini kapatın. Genişletmek için tıkla... Tam yazıyordum hocam
KS KS T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #8 Secure Boot devre dışı da Fast Boot'u bulamadım, şey mi bende F12'ye basınca hangi diskten Boot edeceğimi soruyor? Artı 0 Eksi
Secure Boot devre dışı da Fast Boot'u bulamadım, şey mi bende F12'ye basınca hangi diskten Boot edeceğimi soruyor?
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 24 Mayıs 2021 #9 The_Glow dedi: Secure Boot devre dışı da Fast Boot'u bulamadım, şey mi bende F12'ye basınca hangi diskten Boot edeceğimi soruyor? Genişletmek için tıkla... Sanırım o hocam. Artı 0 Eksi
The_Glow dedi: Secure Boot devre dışı da Fast Boot'u bulamadım, şey mi bende F12'ye basınca hangi diskten Boot edeceğimi soruyor? Genişletmek için tıkla... Sanırım o hocam.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 24 Mayıs 2021 #10 Bios menülerinizin ve ayarlarınızın fotoğrafını çekip atın net bir şekilde. Bios mode gibi bir şey varsa ve CSM seçiliyse UEFİ seçmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Bios menülerinizin ve ayarlarınızın fotoğrafını çekip atın net bir şekilde. Bios mode gibi bir şey varsa ve CSM seçiliyse UEFİ seçmeyi deneyin.