Tekila Harun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 1.261 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #11 zimablue dedi: Aynı anakartı aldım 2 ay önce. Win 10'un olduğu USB'ye attım direk. Zaten normal driver yükler gibi dosya yolu belirtiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ama Windows yükleyeceğim belleğin tamamen bos olması gerekmiyor mu?
zimablue dedi: Aynı anakartı aldım 2 ay önce. Win 10'un olduğu USB'ye attım direk. Zaten normal driver yükler gibi dosya yolu belirtiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ama Windows yükleyeceğim belleğin tamamen bos olması gerekmiyor mu?
zimablue Megapat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 172 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tasarımcı 3 Aralık 2020 #12 Belasız Tereyağı dedi: Ama Windows yükleyeceğim belleğin tamamen bos olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... O zaman ilk Windows'u sonra driveri at USB'ye. Zaten öbür türlü Rufus gibi programlar bootdan önce biçimlendiriyor.
Belasız Tereyağı dedi: Ama Windows yükleyeceğim belleğin tamamen bos olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... O zaman ilk Windows'u sonra driveri at USB'ye. Zaten öbür türlü Rufus gibi programlar bootdan önce biçimlendiriyor.
Tekila Harun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 1.261 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #13 zimablue dedi: O zaman ilk Windows'u sonra driveri at USB'ye. Zaten öbür türlü Rufus gibi programlar bootdan önce biçimlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bios falan kitlenmez dimi? Böyle yapsam daha iyi olur ama sıkıntı çıkmaz dimi?
zimablue dedi: O zaman ilk Windows'u sonra driveri at USB'ye. Zaten öbür türlü Rufus gibi programlar bootdan önce biçimlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bios falan kitlenmez dimi? Böyle yapsam daha iyi olur ama sıkıntı çıkmaz dimi?
zimablue Megapat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 172 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tasarımcı 3 Aralık 2020 #14 Belasız Tereyağı dedi: Hocam BIOS falan kitlenmez değil mi? Böyle yapsam daha iyi olur ama sıkıntı çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kafan nasıl rahat ediyorsa öyle yap
Belasız Tereyağı dedi: Hocam BIOS falan kitlenmez değil mi? Böyle yapsam daha iyi olur ama sıkıntı çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kafan nasıl rahat ediyorsa öyle yap