BIOS VT ekranı nerede?

Metro1234

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp g6 ProBook
Samsung Galaxy J7 Prime
Android emulatorü kuracağım ama VT istiyor bende başka bir emülatör denedim 2. denediğim açıldı. Ama sadece işlemcinin 1 çekirdeği kullanılıyor diye uyarı ekranı verdi. Bende ayrıntılara tıkladım ve gene VT istedi ve anladım VT bu yüzden açmalıyım. Ama bunu hangi sekmede (BIOS da hangi sekmede demek istedim) bunu aramakla uğraşmayayım diye konu açam dedim. Ve benim laptop açılırken sol altta BIOS 2016'dan kalma diyor.

Android emulatorü kuracağım ama vt istiyor bende başka bir emülatör denedim 2. denediğim açıldı. Ama sadece işlemcinin 1 çekirdeği kullanılıyor diye uyarı ekranı verdi. Bende ayrıntılara tıkladım ve gene vt istedi ve anladım vt bu yüzden açmalıyım. Ama bunu hangi sekmede (BIOS da hangi sekmede demek istedim) bunu aramakla uğraşmayayım diye konu açam dedim. Ve benim laptop açılırken sol altta BIOS 2016'dan kalma diyor.

BIOS'da Advanced kısmında olmalı.

Bendede hp model bilgisayar var. Hp bios'larda evrensel olarak Security bölümünde System Security kısmında oluyor diye biliyorum.
BIOS'da Advanced kısmında olmalı.
İki yere de bakacağım şimdi yapmam heralde ama teşekkürler bi ara yaparım.

Teşekkürler açıkçası nerde olduğuna bakmadım VTx diye geçiyordu ama açtım olur herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı