Bios Yapılandırma Sorunu ACER ASPİRE V3-571G

Beroo96

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ağ ve Web Güvenliği
iAtkos ML2 kurulumu yaparken "still waiting for root device" hatası almıştım bunu başlık haline getirip sizlere sormuştum ki o başlıktada belirttiğim gibi şüphelendiğim İntel Virtualization technology'di ve uzun zamandır araştırma içindeyim. Tonymacx86 vb sitelerde 3 gündür çeviri yapıyorum resmen Kanaatim şudur ki Enable duruma gelirse sorun çözülecek fakat ortada o kadar iğrenç bir durum var ki;

ADVANCED BÖLÜMÜ BİOS AYARLARINDA YOK ÇOĞU AYARLARA GİREMİYORUM... Yabancı forumlardan çözüm için Bir kaç rom dosyası buldum onlarıda nasıl kullanacağımı bilmiyorum...

Linkide vereyim: http://www.bios-mods.com/forum/Thre...-unlock-for-R0200E6-for-Sony-VAIO-SVE1711X1EB

İngilizcesi iyi olan arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Link sony için değil aslında paylaştığı inject programı gibi bir şey var o sony için.

- - - Güncellendi - - -

Zaten o inject dosyaları arasında farklılıklar oluşuyor, rom dosyası ortak. Her marka kendi inject programını kullanıyor. Tüm markaların buldum acerin yok arkadaş yok yok.

- - - Güncellendi - - -

parrhesia kardeşim biosa girdikten sonra esc'ye basınca Çıkmak istiyormusunuz diye soruyor. Kombinasyon deneyemedim..

Still waiting for root device hatası alıyorsanız
Kod:
boot: [B]-v cpus=1 busratio=19 rd=disk0s1[/B]
yazın.. Açılışta hata vermemesi gerek..

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabın için teşekkürler fakat işe yaramadı..

Hayır makineyi aldığımdan beri hiç bios güncellemesi yapmadım yapmalımıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…