Çözüldü BIOS yavaş mouse hareketi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

epochN

Kilopat
Herkese selamlar. Direkt konuya gireyim. BIOS'ta mouse hareketleri masaüstü gibi seri değil. Böyle hafif takıla takıla gidiyormuş gibi. Masaüstüne göre ağır kalıyor yani. Bu normal mi yoksa bir problem mi var? Bir de BIOS dilini Türkçe yapamıyorum. Diller arasında Türkçe yok. Son olarak gen4.0 kullanmak için BIOS'tan bir ayar yapmam gerekiyor mu? Ya da yapılması gereken ayarlar neler? BIOS sürüm 1405.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar yeni gördüm kusura bakmayın bir güncelleme yapayım. BIOS güncellemelerle çözüldü benim bu sorunum. Sorun değil aslında herhangi bir problem yaratmaz sadece göze hoş görünmüyordu. 3000 serisi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ya da öyleydi Update ile çözüldü emin değilim.
Arkadaşlar yeni gördüm kusura bakmayın bir güncelleme yapayım. BIOS güncellemelerle çözüldü benim bu sorunum. Sorun değil aslında herhangi bir problem yaratmaz sadece göze hoş görünmüyordu. 3000 serisi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ya da öyleydi Update ile çözüldü emin değilim.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı