Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.688 Çözümler 3 Yer Türkiye 13 Haziran 2023 #1 Flash belleğime BIOS güncelleme dosyası attım ve BIOS üzerinden flash belleğimi seçtiğimde bu hatayı alıyorum "An operating System wasn't found try disconnecting any drives that don't contain an operating System "
Flash belleğime BIOS güncelleme dosyası attım ve BIOS üzerinden flash belleğimi seçtiğimde bu hatayı alıyorum "An operating System wasn't found try disconnecting any drives that don't contain an operating System "
Çözüm arandur 13 Haziran 2023 BIOS'tan güncellemeye gireceksiniz, siz USB takıp bilgisayarı açmaya çalışıyorsunuz.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #2 BIOS'tan güncellemeye gireceksiniz, siz USB takıp bilgisayarı açmaya çalışıyorsunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.688 Çözümler 3 Yer Türkiye 13 Haziran 2023 #3 arandur dedi: BIOS'tan güncellemeye gireceksiniz, siz USB takıp bilgisayarı açmaya çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Önceden öyle yapmıştım çünkü. Efe684 dedi: Önceden öyle yapmıştım çünkü. Genişletmek için tıkla... Önceki anakartımda öyle yaptım. arandur dedi: BIOS'tan güncellemeye gireceksiniz, siz USB takıp bilgisayarı açmaya çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Senin dediğini yaptım oldu şimdi eyvallah. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
arandur dedi: BIOS'tan güncellemeye gireceksiniz, siz USB takıp bilgisayarı açmaya çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Önceden öyle yapmıştım çünkü. Efe684 dedi: Önceden öyle yapmıştım çünkü. Genişletmek için tıkla... Önceki anakartımda öyle yaptım. arandur dedi: BIOS'tan güncellemeye gireceksiniz, siz USB takıp bilgisayarı açmaya çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Senin dediğini yaptım oldu şimdi eyvallah.