Cihangir ceyhan
Hectopat
Benim anakartıma BIOS Update yapıldı. Bir faydasını görmedim. Ne fark vardır sizce?
Benim anakartıma BIOS Update yapıldı. Bir faydasını görmedim. Ne fark vardır sizce?
Kurduğun BIOS güncellemesinin notlarına bakarsan nelerin değiştiğini veya eklendiğini görebilirsin. BIOS güncellemeleri genelde yeni işlemciler için destek, güvenlik güncellemeleri ve yeni teknolojiler gibi şeyler içerir.
BIOS update yapmak her zaman için önerilir. Güncellemelerle bir sonraki nesil desteklenebilir, mevcut minör veya majör hatalar giderilebilir veya nvme, oc ve xmp gibi işlemlerin performansı arttırılabilir.Benim anakartıma BIOS Update yapıldı. Bir faydasını görmedim. Ne fark vardır sizce?
Hocam eğer anakartınızda Windows 11 için TPM ayarları falan kapalıysa yeni gelen güncellemede varsayılan olarak TPM falan açık hale geliyor. Artı olarak ise sistem kararlılığı artıyor.
Sürüm notlarından bak nelerin değiştiğine, eğer beta BIOS kurmadıysan sistem stabilitesi artmıştır.
Bazı oyunlarda optimizasyon sorunları giderilmiş olabilir.Benim anakartıma BIOS Update yapıldı. Bir faydasını görmedim. Ne fark vardır sizce?
Sistem kısmen daha performanslı ve sorun çıkarmadan çalışır. (Eski sürüme oranla.)kararlılık derken hocam tam anlayamadım aydınlatırmısnız ?
Kararlılık derken hocam tam anlayamadım aydınlatırmısnız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.