BIOS'a Girememe Sorunu

bLackvaLe

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle sorunum önceden F2 tuşuyla girdiği BİOS menüsüne bütün tuşları, bütün tuş kombinasyonlarını denesemde giremiyorum.
Laptobumu Win 8 işletim sistemi kurulu olarak aldım. Daha sonra Win 7 çevirdim , tekrar UEFI'den Win 8.1 kurdum, birçok kez format attım hepsinde F2 ile BIOS'a, F12 ile Boot ekranına girebiliyordum ama geçenlerde kullandığım bir program gereği Win7 geçtim ama F2 tuşuyla BIOS'a girememeye başladım. Bunu fark ettikten sonra Win 8.1'in ' ayarlar' bölümünden 'gelişmiş başlangıç' seçeneğinden BIOS'a girebileceğim aklıma geldi. Tekrar Win 8.1 yükledim ve BIOS'a girebildim ama yine de normal zamanda F2 , Del , F12, F11, Fn +F2, Shift+F2 gibi tuşları (Tuş Kombinasyonlarını) denememe rağmen giremiyorum.
Yardımcı olursanız teşekkür ederim...

Hızlı başlatmayı devre dışı bırakıp biao'a öyle girmeyi denediniz mi?

Denedim kardeşim malesef olmadı . Hızlı başlatma özelliginden dolayi bi sorun oldugunu zannetmiyorum cunku win 7 yukluykende bios giremedim .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı