BIOS'a girememe ve düşük RAM performansı sorunu

orhan A.

Centipat
Merhabalar, arkadaşlar benim bilgisayarımda 2 adet Corsair Vengeance RAM bulunmaktadır. Yaklaşık 15 gün önce bilgisayarımda bir takım problemler oldu görüntü vermedi vesaire. Bu olay neticesinde bilgisayarcıya gittim servislere gittim. Çok defa parçalanıp toplandı 15 gün önce yapmış olduğum testlerde RAM'lerim beklenenin üzerinde %97.6'lık bir performans göstermekteydi. Şu an ise %33 alt kısımlarda. Nedenlerinde XMP BIOS profilinin etkin olduğundan emin olun yazıyor. Fakat şöyle bir şey daha var bilgisayarımın BIOS'una giremiyorum. Nedeni ise klavye mousenin Windows yazısından sonra yani şifre girme ekranında çalışmaları. F9 F12 Del veya benzeri tuşlara bilgisayar açılırken basamıyorum ben. RAM'leri böyle kulansam bir sorun olur mu? Veya BIOS'a girmemin bir yolu var mı? Saygılarım ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS tuşu derken F12 Del F9 tuşlarından bahsediyorsun sanırım, dostum fakat sorun bilgisayarın hızlı başlaması değil. Nereden bakılsa bilgisayar tam açılmadan klavye mouse işlevsiz kalıyor başka klavyelerde taktım fakat onlarda aynı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı