B byklow Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar yeni PC aldım. BIOS güncelleyecektim tekrar başlattım del F12 bastım siyah ekranda kaldı monitör. Yardım edin. Kart: ASUS H610M-K Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2023
Arkadaşlar yeni PC aldım. BIOS güncelleyecektim tekrar başlattım del F12 bastım siyah ekranda kaldı monitör. Yardım edin. Kart: ASUS H610M-K
caledien Decapat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 11 21 Kasım 2023 #2 BIOS güncelleyecektim tekrar başlattım derken, güncelleme işlemi sırasında müdahalede mi bulundunuz? Artı 0 Eksi
KS KS B byklow Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #3 caledien dedi: BIOS güncelleyecektim tekrar başlattım derken, güncelleme işlemi sırasında müdahalede mi bulundunuz? Genişletmek için tıkla... düzelttim şimdi biosu güncellemeye yemedi Windows’u güncelledim şimdide hazırlanıyorda dönüp duruyo 20 25 dkdır Artı 0 Eksi
caledien dedi: BIOS güncelleyecektim tekrar başlattım derken, güncelleme işlemi sırasında müdahalede mi bulundunuz? Genişletmek için tıkla... düzelttim şimdi biosu güncellemeye yemedi Windows’u güncelledim şimdide hazırlanıyorda dönüp duruyo 20 25 dkdır