BIOS'a girilmiyor

invictus 07

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Windows 11e geçiş yaptım ve geçtikten sonra hiçbir oyunu TPM 2 hatasından dolayı oynayamadım. Video izleyip BIOS'tan ayar yapayım dedim. BIOS'tan yanlışlıkla enroll factory key gibi bir şeye bastım ve ne olduysa daha BIOS'a giremedim bilgisayar açılıyor yeniden başlat ve Shift'e aynı anda basıyorum fakat siyah ekran oluyor görüntü yok PC çalışıyor enterlıyorum yeniden başlatıyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS pilini çıkarın. Birkaç saniye bekleyip geri takın. BIOS ayarlarınız sıfırlanacak, yaptığınız ayar geri alınacak.

BIOS pilini çıkarın. Birkaç saniye bekleyip geri takın. BIOS ayarlarınız sıfırlanacak, yaptığınız ayar geri alınacak.
Onu 4 5 kere yaptım zaten yine bir şey değişmedi biosa giremiyorum.
enroll factory key tuşuna basmıştım biosta ve bir daha hiç biosa giremedim belki biosa giriyor ama siyah ekranda kalıyor ve entere bastıktan sonra pc açılıyor tuhaf bir durum ne yapabilirim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buradaki adımları ben de yaptım ama kırmızı ışık sönmedi bios ekranı gelmedi sorun ne olabilir @Recep Baltaş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…