ardajjjjv Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 RAM 8 GB Microsoft Corporation yaziyor. Acilirken BIOS'a da giremiyorum yardim eder misiniz?
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.216 Çözümler 51 Yer Bursa 2 Kasım 2024 #2 ardajjjjv dedi: Microsoft Corporation yaziyor. Acilirken BIOS'a da giremiyorum yardim eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakart modelin nedir? Fastboot açıksa BIOS sifirlamaya ihtiyacın olabilir.
ardajjjjv dedi: Microsoft Corporation yaziyor. Acilirken BIOS'a da giremiyorum yardim eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakart modelin nedir? Fastboot açıksa BIOS sifirlamaya ihtiyacın olabilir.
ardajjjjv Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #3 HakanXD dedi: Anakart modelin nedir? Fastboot açıksa BIOS sifirlamaya ihtiyacın olabilir. Genişletmek için tıkla... ASUS Prime H310M-K r2.0 bu anakartim.
HakanXD dedi: Anakart modelin nedir? Fastboot açıksa BIOS sifirlamaya ihtiyacın olabilir. Genişletmek için tıkla... ASUS Prime H310M-K r2.0 bu anakartim.
reddiington Picopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 95 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #4 BIOS Pilinizi çıkarın ve en az 5 en fazla 10 dakika olmak üzere takmayın işe yaramazsa söyleyin. Uyarı: Lütfen bios pilini çıkarırken bilgisayarın kapalı ve elektriğe bağlı olmadığından emin olun
BIOS Pilinizi çıkarın ve en az 5 en fazla 10 dakika olmak üzere takmayın işe yaramazsa söyleyin. Uyarı: Lütfen bios pilini çıkarırken bilgisayarın kapalı ve elektriğe bağlı olmadığından emin olun