S shinaf0r Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 Selamlar, ilk defa BIOS'a ilk defa giriş yapacağım. XMP'yi açmak istiyorum. İlk defa girdim diye güncellemem vs. gerekir mi?
Selamlar, ilk defa BIOS'a ilk defa giriş yapacağım. XMP'yi açmak istiyorum. İlk defa girdim diye güncellemem vs. gerekir mi?
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 30 Nisan 2021 #2 XMP ayarını açmak için herhangi bir BIOS güncellemesi yapmanıza gerek yok. BIOS'a girip XMP açabilirsiniz. Artı 1 Eksi
XMP ayarını açmak için herhangi bir BIOS güncellemesi yapmanıza gerek yok. BIOS'a girip XMP açabilirsiniz.
KS KS S shinaf0r Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #3 Lintos dedi: XMP ayarını açmak için herhangi bir BIOS güncellemesi yapmanıza gerek yok. BIOS'a girip XMP açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır peki hangi tuşa basarak girmem gerekiyor? B450M MSI var. Artı 0 Eksi
Lintos dedi: XMP ayarını açmak için herhangi bir BIOS güncellemesi yapmanıza gerek yok. BIOS'a girip XMP açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır peki hangi tuşa basarak girmem gerekiyor? B450M MSI var.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 30 Nisan 2021 #4 shinaf0r dedi: Tamamdır peki hangi tuşa basarak girmem gerekiyor? B450M MSI var. Genişletmek için tıkla... Sistemi yeniden başlatıp F2 bas çek yaparsanız girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
shinaf0r dedi: Tamamdır peki hangi tuşa basarak girmem gerekiyor? B450M MSI var. Genişletmek için tıkla... Sistemi yeniden başlatıp F2 bas çek yaparsanız girebilirsiniz.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 30 Nisan 2021 #5 shinaf0r dedi: Tamamdır peki hangi tuşa basarak girmem gerekiyor? B450M MSI var. Genişletmek için tıkla... Delete, F2 ve F11 tuşlarına basarsanız girer. Bilgisayarı açtıktan sonra spamlayın. Artı 0 Eksi
shinaf0r dedi: Tamamdır peki hangi tuşa basarak girmem gerekiyor? B450M MSI var. Genişletmek için tıkla... Delete, F2 ve F11 tuşlarına basarsanız girer. Bilgisayarı açtıktan sonra spamlayın.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 30 Nisan 2021 #6 Ayrıca "XMP ayarını nasıl açabilirim?" sorusuna karşılık hemen şu videoyu şuraya bırakayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır. Artı 0 Eksi
Ayrıca "XMP ayarını nasıl açabilirim?" sorusuna karşılık hemen şu videoyu şuraya bırakayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır.